שאלה : %

MARY Y

New member
שאלה : %

אני נוסעת לדרום אמריקה עוד כמה שבועות, בגלל תקלה אני נוסעת עם פחות כסף ממה שחשבתי שיהיה לי שזה 3000 דולר. לכמה זמן זה אמור להספיק לי ?? ואם יש מישהו שהיה בדרום אמריקה ועבד שם?

הכל תלוי איפה ואיך חיה....

באנדיות (בוליוויה פרו אקוודור...) את יכולה לחיות חצי שנה עד שנה בקלות (תלוי באדם) צילה ברזיל וארגנטינה קצת פחות זמן אבל אפשר לחיות שם ב600 לחודש ואף פחות... ואפשר לחיות בלמעלה מ1000 לחודש... הכל תלוי אם זה טרמפים טרקים או רכב נופש... בקיצור זה יכול לנוע משנה לחודשיים... ובקשר לעבודה... ניתן למצוא מקומות לעבודה באתרים של התיירות בעיקר... הרבה פעמים פשוט לשאול, אבל העבודה שם ,לרוב, זה לצורך מימון שהיה במקום ולא חוסכים כסף.

Blueyes2

New member
אם זה מעודד אותך ...

היתי באקוואדור,פרו,בוליביה וברזיל חצי שנה ועלה לי כולל כרטיס 25.000 זה היה לפני שנתיים אמנם וממש לא התקמצנתי , הכל תלוי כמה אתה מוכן להתפשר על מקום לינה ,טיסות פנימיות שזה מייקר ואוכל .. באנדיות חייתי בערך בסכומים של 500-600 דולר לחודש , אז תעשי חישוב . ד"א - 3000 דולר כולל כרטיס טיסה ????

MARY Y

New member
לא כולל כרטיס טיסה

והסכום עלה ל- 4000 דולר, אז אני רגועה יותר. אני רוצה להיות שם חצי שנה, ולהיות בפרו, צילה בוליביה, ארגנטינה וברזיל. יש מצב או שאני חיה בסרט?

Blueyes2

New member
לגבי צ'ילה , ארגנטינה וברזיל ...

תצטרכי לבחור מבינהן כי יהיה לך קצת קשה עם הסכום הזה , אם את ממש רוצה לטוס - או שתשהי יותר באנדיות שזה ממש סבבה לדעתי , תביני מה שאני עשיתי זה - אקוואדור - שבועיים , פרו- חודשיים וחצי , בוליביה - 3 שבועות , ברזיל- חודשיים. באנדיות הוצאתי בערך 500-600 דולר ועשיתי : ג'ונגל של שבועיים בפרו , סאלאר של 4 ימים , מאצ'ו-פיצ'ו 4 ימים , טרק של 8 ימים בהוארז וכו'... לא עשיתי את הרפטינג שגוזל כמה דולרים לא מבוטלים .. בברזיל - הוצאתי בערך 800$ לחודש וטסתי טיסה פנימית מריו לנטל - דבר שהיה שווה לחלוטין !! אבל היתי שם חודשיים . הוצאתי בטיול שלי בלבד20.000 ש"ח דאז ... כך שאם הסכום לא כולל כרטיס את יכולה להיות רגועה , פשוט קחי בחשבון שחוץ מהאנדיות שאר המדינות יקרות יותר ובייחוד צ'ילה . שכחתי לציין שעשיתי המון קניות ושלחתי הביתה 26 ק"ג סה"כ ב- 3 חבילות ...

מצב בטח שיש...

אני פגשתי כאלו שהיו בצילה וארגנטינה(לפני המשבר...) וחיו על איזה 700 לחודש... ואני לא מדבר על כאלו שפחות... הכל תלוי איך מה מי... אם רואה שיקר לך תמיד יכולה להקדים את המעבר לאנדיות... ותלוי כמובן איזה אטרקציות רוצה לעשות... ובאיזה רמת חיים רוצה לחיות...(לבשל לעצמך או מסעדות...) בקיצור הכל אפשרי רק תלוי באדם

למעלה