שאלה

Termin-X

New member
שאלה

כדי שלא תשתגעו ותצעקו עלי אני יגיד את כל זה:אני רק רוצה לדעת את התשובה ולמה היא קשורה, לא להשתמש בידע לרעה אלא רק ללמוד ולעת כדי פשוט לדעת: איזה שיטות פריצה יש? אני מכיר שיטה שכולכם תגידו שהיא לאנשים שלא יודעים כלום ואני מסכים אתכם והיא להשתמש בסוס טרויאני שיאפשר לי להכנס למחשב(אני יודע, תוכנות כמו סאב7 ונט-בס הם רות) איזה עוד דרכים יש? אני לא רוצה שץסבירו לי עליהם ואיך לעשות אותם אלא רק איך הם עובדות ומה הם עושות כדי להכנס בבקשה מS-G-T: אם אתה רוצה לענות אז תענה ואם אתה רוצה להגיד שאני מפ**ר ומטומ*ם אז עדיף שלא תגיב

mmm

New member
אתה שואל את השאלות הלא נכונות....

אבל בכל זאת. אם ברצונך לדעת על שיטות פריצה, מנועי חיפוש שופעים בהסברים עליהם. למשל BRUTE FORCE , DICTIONARY ATTACK,BUFFER OVELLOAD,>DDOS ועוד ועוד. תמיד יהיו תוכנות עם פאק כל שהוא, ותמיד יהיו שיטות פריצה חדשות...

N0

New member
בקיצור...

אין סוף... כל באג שיש במערכת מאפשר פריצה, ובגלל שניתן להוכיח (N0 לא שמע איך, אבל הוא שמע מאנשים שמבינים מאוד אז הוא מניח שזה נכון) שבכל שורת קוד יש אין סוף באגים, אז יש אין סוף גרכים לפרוץ ועל כל באג שמתקנים יתגלו עשרות חדשים... נכון שיש את השיטות ``המקובלות`` אבל שיטות מקובלות צולעות בדיוק כמו להשתמש בטרויאנים (ההבדל היחיד הוא שצריך לדעת לקרוא בשביל להשתמש בהן וגם זה לא בטוח...) זה לא בעיה לקרוא מה צריך לעשות שלב שלב כדי לנצל באג שכבר התגלה, הבעיה היא לגלות באגים לבד (בגלל זה חשוב לשמור על מערכת עדכנית כמה שיותר, כי באג שהתגלה כל אחד יכול לנצל ובאג שמישהו מגלה לבד בדרך גלל זה שמגלה אותו עושה את זה בשביל הכיף ולא כדי להזיק...) N0

אז הינה אני - מאחר לפגישה אם חתיכה

מהממת אבל אני פשות לא יכול לעצור בעד עצמי מלהגיב ....למרות שביקשו ממני בפרוש לא להגיב - אבל למי אכפת נכון ? ``...אני רק רוצה לדעת את התשובה...`` iq-1 ``...איזה שיטות פריצה יש ?...`` iq -1 ``....שיטה ... טרויאנים...`` iq - 1/2 אתה מסכים שזה לא שיטה אבל אתה בכל זאת משתמש במילה שיטה ...הםםם טו - אבל פה יש הקרה בבורות אז פה זה רק חצי נקודה ... :) ``...לא רוצה שיסבירו ... איך לעשות ...`` ניגוד : ``...איך הם עובדות ומה הם עושות כדי ...`` די מוזר - ניגוד חזק .... :) iq -1 ``...מs-g-t ...עדיף שלא תגיב ...`` iq - 2 תגיד אתה באמת חושב שאני אוהב את עצמי יותר מהתגובות שלי או משהו ?! זו החובה שלי להגיב כמו שאני מגיב - ואם אתה חושב שמה שצריך לעשות זה לבקש וזה ימנע ממני למלאת את ההתחיבות שלי בפני ... אז אתה טועה בקילומטר ....

למעלה