שאלה....

שאלה....

אני בת 32 ואנחנו מסים כבר 3 חודשים. לפני שנה וחצי++ עשיתי את כל הבדיקות (כולל פרופיל הורמונלי) והכל היה תקין. לפני 4 חודשים עשיתי US וגינלי גם הוא היה תקין. השאלה - האים יש טעם ללכת כבר לרופא או אפשר לחכות עוד? ואם לחכות אז עד מתי?

Galit29

New member
תראי אני עונה לך לא מתוך ניסיון אלא

אני הייתי עושה... לכי לרופא ותגידי שאתם מנסים כבר שנה הוא יתן לך כנראה כדורים לחיזוק הביוץ. חוץ מזה הכל תקין מבחינת וסת, ביוץ וחום השחר? תבדקי הכל וני לא הייתי מחכה ולו רק להרגעה נפשית שלי

הווסת שלי סדירה...

מגיעה כל 26- 30 יום. חום אני לא מודדת אבל ע"פ ערכות ביוץ יש ביוץ כל חודש סביב היום ה-13. לא הייתי רוצה למהר ולקחת כדורים...

פּוֹנְג

New member
דעתי שונה מדעתה של גלית.

קודם כל כי כדורים הם לא משחק. לא כדאי לקחת אותם סתם כך. אמנם את כבר אחרי גיל 30 אבל בכל אופן אין לך סיבה לדחוף לעצמך הורמוניים אולי סתם כך. אני חושבת שיש מקום לעשות שוב פעם פרופיל הורמונלי, אחרי הכל עברה כבר שנה וחצי ואת לא נהיית צעירה יותר. דבר נוסף יש מקום לברר בדיוק מתי הביוץ אצלך. דרך US או בדיקות דם. אחרי שיודעים מתי הביוץ להתחיל ל"פמפם" בימים הנכונים. לתת לזה שניים שלושה חודשים רק אחר כך לחשוב על התחלת כדורים. בהצלחה

פּוֹנְג

New member
דעתי שונה מדעתה של גלית.

קודם כל כי כדורים הם לא משחק. לא כדאי לקחת אותם סתם כך. אמנם את כבר אחרי גיל 30 אבל בכל אופן אין לך סיבה לדחוף לעצמך הורמוניים אולי סתם כך. אני חושבת שיש מקום לעשות שוב פעם פרופיל הורמונלי, אחרי הכל עברה כבר שנה וחצי ואת לא נהיית צעירה יותר. דבר נוסף יש מקום לברר בדיוק מתי הביוץ אצלך. דרך US או בדיקות דם. אחרי שיודעים מתי הביוץ להתחיל ל"פמפם" בימים הנכונים. לתת לזה שניים שלושה חודשים רק אחר כך לחשוב על התחלת כדורים. בהצלחה

למעלה