שאלה....

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

Smart S

New member
טוב תראה...

1.יופי.. 2.זה בסדר תודה! לא התכוונתי למשו רע אתה פשוט נראה לי אחד שחושב שהוא הכי טוב מכולם... 3.אבל אולי יש כאלה שאוהבים את אמינם ואוהבים לשמוע אותו זה לא אומר שהם חייבים לדעת על המחתרות החבורות מעצרים משפטים וכול הביוגרפיה... לכול אחד מותר להתבטא... 4.אבל אתה בעצמך עונה... אז אולי נגמור עם זה?

k k1

New member
מפגר יקר..

קודם כל, אתה אפילו לא יודע על מי אתה יורד, אתה התבלבלת ביני לבין ילדה אחרת, אני חדשה בפורום.. וזאת לא הייתי אני שאמרתי "אנשים תתעוררו.." וכו', לא שיש לי בעיה איתה, זכותה לרשום מה שבא לה, רק רציתי להראות כמה אתה מפגר!!!!!!!!!!!!!! אתה לא מכיר אותנו בכלל, איך אתה קובע את כל הדברים האלה?!?!?! אני באמת ממליצה לך ללכת לטיפול.. אולי שם יצליחו להסביר לך שהעיסוק של אנשים נורמלים הוא לא להציק לאחרים בפורומים באינטרנט!! כל הודעה מחדש, אתה מוכיח את היותך משועמם ודפוק רציני. פשוט תצא מהפורום ותעזוב אותנו במנוחה, למה אתה נכנס לפה בכלל אם אנחנו כאלה סתומים?!?!?!?! ואתה הרי מבין גדול בעינייני היפ הופ ואמינם, ואנחנו רק ילדים שהולכים לפי הזרם, ולא מבינים את המוסיקה שלו בכלל, נכון???

Psycho MC

New member
מה זה משנה מי כתב מה...

אותו החרא... אתם כולכם אותו הדבר פה כמעט - מעריצים של אבריל לווין וכאלה... וכשהיה לי משעמם אז הייתי נכנס לפה כדי לקרוא את ההודעות שלכם ולצחוק קצת! זה ממש מצחיק לראות אנשים כותבים משהו שאין להם מושג עליו!!! ולשאלה האחרונה - נכון!

FuSe

New member
כשהיה לך משעמם?

כל 5 דקות אתה מגיב פה להודעה אז אני רואה שכל הזמן משעמם לך! תעשה טובה לעצמך ולנו....תמצא לעצמך חיים! מה אתה חושב בגלל שזרקת כמה שמות מג'י יוניט אז אתה מבין גדול בהיפ הופ??? אני מוכן להתערב איתך שאני יכול למצוא פה הרבה ילדים בפורום הזה שאתה לא מתקרב אפילו לידע שלהם בהיפ הופ! אז תוריד ת'אף ודחוף אצבע לתחת ותחזור לפורום סאבלימינל או מאיפה שלא באת!

Psycho MC

New member
זה לא נכון...

וסתם תבדוק את השעות בהן אני מגיב ותראה את הפער... אבל לא ממש איכפת לי מה אתה חושב עליי... בכלל לא... וגם לא "הרמתי ת'אף" לגבי הידע שלי בהיפ הופ... ובוא תביא לי ילדים מהפורום שאני לא מתקרב לידע שלהם! נראה! ורוב הפורום של סאבלימינל והצל גם שורץ במעריצים כמוכם...

FuSe

New member
אתה יודע מה

אם הפורום שלהם באמת שורץ מעריצים כמונו אז בוא נראה אותך הולך לשם ויורד עליהם בדיוק כמו שאתה עושה פה! נראה מה יקרה! ואז תראה שיש שם יותר ילדים שמבינים בהיפ הופ ממה שאתה חושב

Psycho MC

New member
אתה עדיין מפקפק בידע שלי?

אתה מוכן לעשות לי בוחן פתע מתי שתרצה... ואני לא הולך לפורום סאבצל מאותה הסיבה שלא כתבתי פה עד היום - מה אין לי מה לעשות?! סה"כ באתי להביע דעה פה על כל הפורום הזה, ואלך כשיסתיים הדיון...

Silly A

New member
הסבר על טוני יאיו והג'י יוניט

אני רואה שאתם פורום של הדפוקים והזרוקים חחח, אתם דיי מעוררים רחמים... אז ככה, הG UNIT זה הקבוצה של פיפטי סנט, כמו שלאמינם יש את הD12 הג'י יוניט זה הקבוצה של פיפטי... קבוצה זו מורכבת מ3 אנשים, פיפטי סנט, טוני יאיו ולויד בנקס... איתם עובד הDJ וו קיד. ו... זהו!

Psycho MC

New member
החלק הראשון - ../images/Emo45.gif

ולגבי הג'י-יונט - כולל גם את יאנג באק...

Smart S

New member
news flash for you...

הג'י יוניט של פיפטי מורכב מ-120 אנשים שכולם דרך אגב מהשכונה של פיפטי בניו יורק אבל ארבעה מהם ראפרים...

Psycho MC

New member
חחחחחחח

איך את מנסה למצוא סתירה בכל מקום... אבל את אפילו לא יודעת על מה את מדברת... יש הרבה יותר מ-120 אנשים שכלולים בג'י-יונט, אבל כהרכב מוזיקלי - רק 3 יחד עם פיפטי...

Smart S

New member
לא אני לא יודעת על מה אני מדברת...

סתם היה לי משעמם והחלטתי ללמוד את קורותיו של פיפטי... אז גאון קטן בהיפ הופ בוא ותסביר לנו אם אתה כול כך מבין גדול מה זה הג'י יוניט כי לא משנה מה נגיד גם אם נגלה מחדש את אמריקה אנחנו לא מבינים כלום נכון?!

Smart S

New member
יאללה גם אתה משחק אותה חכם גדול...

לך תפליץ במים רותחים..

FuSe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה ייבוש דפקה לכם!!!!!!!!!!!!!!! אהבתי!!

למעלה