שאלה....

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
שאלה....

היי אני חדשה פה בפורום ואני כמובן מעריצה של אמינם המלך ויש לי שאלה- בטקס הגראמ האחרון שאמינם הופיע עם "lose yourself" על החולצה שלו היה כתוב"free yayo"- וזה גם מה ש- 50 cent אמר ב- trl , אז מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע עם הyayo הזה?? ודרך אגב, מישהו ראה את הvma, אמ זכה בפרס לשיר הכי טוב מסרט, למרות שמגיע לו הרבה יותר....

Psycho MC

New member
זה פורום אמינם...

כלומר פורום מעריצים סתומים של אמינם! (הרוב!) נראה לי אף אחד לא יודע מי זה טוני יאיו בכלל!

k k1

New member
תירגע...........ולפחות תסביר מי זה

קראתי פעם באיזה אתר שזה מישהו מהחבורה של 50 cent נראה לי אבל לא הבנתי מה הקטע איתו

Psycho MC

New member
החבורה של פיפטי?

מה את יודעת על זה בכלל חוץ מזה שיש לו "חבורה"?

FuSe

New member
אם אתה כ"כ מבין אז אולי

תסביר לה ולנו מי זה Tony yayo ומי אלה G-unit?

k k1

New member
בדיוק...

הדפוק הזה משחק אותה המבין הכי גדול שיש בהיפ הופ (תראו את ההודעות הקודמות שלו) . והוא שואל אותי מה אני יודעת על זה חוץ מזה שהוא מ g unit והקטע הוא שזה בדיוק מה ששאלתי..

Psycho MC

New member
למעריצים החכמים...

(אני לא יודע למה אני עושה את זה) טוני יאיו הוא חבר בג'י-יונט שכולל גם את לויד באנקס ויאנג באק. אני בטוח שהשמות האלה לא אומרים לכם דבר בכלל, אז נתקדם לשאלה המקורית: FREE YAYO זה בגלל שהוא נעצר יחד עם פיפטי לפני מספר חודשים ומצא אצלו אקדח. פיפטי שוחרר וטוני יושב מאז בכלא, והוא משתחרר באוקטובר. מעפנים!

k k1

New member
"תודה רבה באמת"

אולי תירגע?! זה שאתה יודע לדקלם כמה שמות מ- g unit זה לא עושה אותך מעריץ יותר גדול של אמינם!!!!!!! כולה שאלתי שאלה מסכנה... שעשית טובה שענית עליה בכלל!! וכמו שאמרת, זה פורום אמינם, אמורים לשאול פה שאלות עליו, אז צא מהסרט שלך!!!! מעפנים תקרא לחברים שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מובן?! ומה אתה בכלל עושה בפורום הזה, אם אנחנו כ"כ סתומים ואין מה לחדש לך בקשר לאמינם, אה??

Psycho MC

New member
1. אני לא מעריץ.

2. אם לא הייתי עונה לך, אז אף אחד לא היה עונה לך. 3. מעפנה. 4. מה שאני עושה בפורום הזה זה להציק לכם.

k k1

New member
תגיד, מה עובר עליך?!

1. אתה מפגר מדי בשביל להיות מעריץ של אמינם. 2. תאמין לי שהייתי מסתדרת יפה מאוד, והחיים שלי היו ממשיכים כרגיל גם בלי לדעת את התשובה לשאלה!! אני לא צריכה את הטובות שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3.מעפנה אה?! לא יכלת למצוא קללה יותר מטומטמת?! יא חתיכת אפסססס למה מי אתה? יא זבל!!!! אל תפתח יותר ת'פה שלך עליי... כי אין לי כוח אלייך!! 4. עם המשפט הזה הראית שאתה פשוט חתיכת מפגר, משועמם, וחסר חיים שאין לו מה לעשות בחיים, והיה עדיף בשבילך לא לעשות לעצמך פדיחות, ולהכריז שאתה פה בשביל להציק לנו, כי אתה פשוט מודה שאתה מטומטם ומשועמם, וכל מה שכתבתי מקודם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב תמצא חיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FuSe

New member
תראי...

הילד הזה כנראה מקבל סיפוק מלהציק לאנשים...כל בחורה דחתה אותו וכנראה שכל בחור...ואני לא אתפלא גם אם כל כלב וחתול..הוא פעם היה מציק בלי הפסקה ואז הייתה תקופה שהוא הפסיק...וכנראה הוא חזר שוב...אז פשוט תתנהגי כמוני וכמו שאר החברים בפורום..תתעלמי ממנו. הוא לא שווה שתתעצבני עליו אז אל תתייחסי אליו.

Psycho MC

New member
נכון, ההחלטתי להציק לכם שוב!

כי אני נהנה מזה! אתם חבורת ילדים מסכנים שיושבים וכותבים על כל דבר שאמינם מסתכל עליו... אתם סה"כ חבורת טמבלים שהולכים אחרי כל מה ש-IN, ולא יודעים שומדבר על המוזיקה שאמינם עושה - לא על מה הוא מדבר, ולא על היפ הופ!

Psycho MC

New member
תגובות!

1. כל המעריצים של אמינם חכמים כ"כ? המעריצים האלה ששומעים את כל מה ש-IN כמו אבריל לבין, סאם 41, בלינק 182 וכל השטויות האלה..? את בכלל לא יודעת מה ההבדל בין שיר ראפ לשיר פופ! ואת בכלל "מעריצה" מטומטמת שלא יודעת כלום ובכלל לא מבינה את השירים של אמינם, חוץ מאולי הרעיון הכללי... 2. לא עשיתי לך שום טובה... 3. מעפנה. 4. אני חסר חיים? אני זה שיושב בפורום אמינם ואומר "אנשים, תתעוררו" והיחיד שמשתתף בפורום המזדיין הזה? לא! זו את! מעפנה! ואני בא לפה מתוך שעמום כדי לרדת עליכם, ו-5 דקות לכתיבת ההודעות לא מזיזות לי הרבה...

FuSe

New member
מה נפל עלייך?!

מה איכפת לך מה אנשים שומעים יא משועמם חסר חיים? תן להם לשמוע מה שהם אוהבים ותשמע מה שאתה אוהב!! אני אישית שומע רק ראפ ואני לא מעריץ שרוף של אמינם! אני חושב שיש לו כישרון ואני אוהב את השירים שלו! ואם חלק מהפורום הזה שומע בלינק 182 וסאם 41 זה אומר שהם מעפנים? חצי מהעולם שומע את השירים האלה אז זה אומר שחצי מהעולם מעפנים? אז כדי שתחזור לפורום תמיכה נפשית לצעירים כי נראה לי לשם אתה שייך!

Psycho MC

New member
אני לא בא לרדת על אף אחד

בגלל מה שהוא שומע, אלא כמעט כולם פה טמבלים שלא יודעים על מה הם מדברים! אין לכם מה להגיד פה על אמינם חוץ מהמועמדויות שלו או לפרסם את התמונות. ילדים מעפנים! וגם אתה חושב אתה יודע משהו? קראתי לפני כמה זמן הודעה שלך נראה ששאלת למי מופנה השיר "QUITTER" ("הגרסא של היט אמ אפ" כמו שאמרת...), ואגב אף אחד לא הגיב לך (מעניין למה)... זה בדיוק הפואנטה שלי - אף אחד פה בתכל'ס לא מבין בכלל על מה מדובר ואתם סתם שומעים את זה בלי כל טעם. שם כמה שתרצו כסף אם הייתם שומעים שיר שלו ולא הייתם יודעים איך הוא נראה או עד כמה הוא מפורסם, הייתם סתם מעבירים שיר.

Smart S

New member
קודם כול!!!

1.זה שאתה נכנס כאן לפורום של אמינם ומתחיל לרדת עלינו ולהגיד שאנו לא מבינים כלום בהיפ הופ או לא יודעים משו על אמינם, אז הוי סלח לנו מלך ההיפ הופ הדגול. זה שאתה נכנס לפה זה כבר עושה גם אותך משועמם חסר חיים ... 2.בוא תן לי לספר לך איך אני התחלתי להעריץ את אמינם: לפני כמה זמן אבא שלי נפטר ואני הייתי ממש מדוכאת והדיסק הראשון שקנו לי אחרי המקרה הזה זה היה של אמינם בהתחלה אני מודה אמרתי לעצמי אוף מה קנו לי את הדיסק של הטמבל הזה אבל בכול זאת הקשבתי לו והתאהבתי! לא באמינם לא בדמות שהוא מייצג אלא במילים שלו בדרך שבה הוא מעביר את המסרים ובדרך שבה הוא מתמודד עם הבעיות העולם ואנשים כמוך! ומאז כול כך התחברתי לשירים שלו כי הרגשתי שיש עוד אנשים בעולם שעדיין למרות הכול יכולים להתגבר על הבעיות ומאז רק אבל רק בזכות המילים והדרך שבה הוא כותב אני כותבת שירים על הכול וכול מה שקורה לי 3.תאמין לי אנחנו לא מתלהבים מאמינם ומהדמות שהוא מייצג יש לו כול כך הרבה מעריצים שמעריכים אותו רק בזכות מילותיו. 4.אולי תפסיק להיכנס פה לפורום ולשחק אותה מבין גדול זה שהצלחת להביא כמה שמות זה לא אומר שאתה כול כך טוב בזה.. אני בטוחה שאחרי השאלה ישר נכנסת לאיזה אתר וביררת...

Psycho MC

New member
לא דיברתי פה על כולם...

אם תשימי לב, אני משתדל לרוב לא להכליל את כולם. 1. סולח. 2. מצטער על אביך. מה זה "אנשים כמוני"? 3. הרבה כאן לא מבינים שומדבר בכלל. אם נעבור פה כל אחד ובאופן אישי אז זה מה שיתברר. 4. רק הבעתי דעה פה על משהו, ואתם התחלתם להגיב... אם הייתם רוצים לקיים את הדיון הזה, אז לא הייתם מגיבים.

למעלה