סליחה אבל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב...זהו... אני לא עוסק בקבלה, והמרכבה, היא בהחלט לא קבלה!!! על מה בדיוק את מדברת? על מרכבת סוסי האש שבאו ולקחו את יחזקאל? (או שזה מישהו אחר?) לא משנה... בקיצור. המרכבה היא מגן דויד תלת מימדי (אני גיליתי שזה בעצם ריבוע...) ואני אסביר איך להגיע למלכות הרביעית (השם היותר מדויק למה שאתה מדבר עליו) אחרי שאתה לומד מלא מלא מלא מלא מדיטציות שונות, ואתה מרגיש שאתה מוכן, אתה מדמין את המרכבה, ואז עושה משהו שמבחינות מסוימות אני לא אומר (חלק מהן זה סיבות בטחוניות...) ואז אתה עובר למלכות הרביעית שבה כל מה שאת חושה קורה, אם זה לטוב ואם זה לרע... בעקרון, הברית החדשה מדברת על כך, שכל מי שמת, הוא עולה אל המלכות הרביעית, שם אין מתים ואין חיים, וכל מה שאתה חושב עליו קורה. דרך המרכבה אמורים להגיע למקום הזה בלי למות כמובן. אבל לא היו כל כך הרבה עדויות שזה אשכרה עובד... מה שאתה מדבר עליו, דרך חלומות צלולים הוא לא בדיוק העניין. אתה יכול לגרום לדברים להעשות, אבל רק לעצמך, דרך התת מודע כמובן. אתה שולט בתת מודע שלך בחלום הצלול, אומנם בצורה עקיפה, אבל שולט בו. המלכות הרביעית, לא נראה לי שאפשר להגיע אליה דרך חלום צלול, אלא אם כן, ואני ממש ממש ממש לא בטוח שאפשר, כי עוד לא התנסיתי בזה, דרך הטלה אסטראלית. מה שאת אמרת ידידתי, זה ההבלים! קבלה ומרכבה,זה דברים שונים, למרות שעכשיו המרכבה ידועה בעיקר לקבליסטים, אנחנו לא אלה שגילינו את הטכניקה (או איך שאתם רוצים לקרוא לזה) מצוות.. כן. אני מזה בטוח...באמת. אני אישית, אתאיסט, שום דבר שבעולם לא יגרום לי לשנות את דעתי (חוץ מפגישה אישית עם ה´...אבל...כן בטח) ודרך אגב, אנלא בטוח שגם התורה ממש קשורה לקבלה.. אלא אם כן את קוראת לקריאת מליון פסוקים כדי לעשות כישוף מסכן זה מהתנ"ך, אז כן (דרך אגב...זאת הסיבה למה אני לא עוסק בקבלה... באלוהים (חיחיח) אתה חייב לקרוא איזה מליון פסוקים ועוד איזה מליון טקסים ובלה בלה בלה. דרך אגב, אני בן 14, עשיתי כישוף אחד מהקבלה, הצליח, ותראי איזה קטעים, אלוהים לא הכה אותי בברק. ומי את שתגידי לי מה לעשות ומה לא לעשות? אם אלוהים קיים, הוא זה שצריך לומר לי את זה (אישה מאוד כריזמטית אמרה לןי לומר את זה...) ולא דרך שליחים כמוך וכמו הדוסים האלה, שאומרים שאם לא תאמין באלוהים יפגע בך ברק. כל פעם שאני שומע את זה, אני נקרע מצחוק מול העיניים שלהם. צוחק, והולך. הם לא שווים את זה. כמה שאני סימפטי נכון? שבז