שאלה זה נראה אח של עופר שכטר?
J jenn aniston New member 23/8/03 #3 ../images/Emo95.gifלמה שזה יראה כמוהו../images/Emo35.gif בגלל שיש לו שיער בלונדיני
B Benja love New member 23/8/03 #5 התכתבתי איתו בצאט נענע ונוא אמר שזה אח שלו ושהוא צחר יסרוק לי תמונה שלהם ואמרת לו להגיד לו שאני שרוה עליו והוא אמר תודה חמודה וגם דיברתי איתו זה נראה אח שלו?
התכתבתי איתו בצאט נענע ונוא אמר שזה אח שלו ושהוא צחר יסרוק לי תמונה שלהם ואמרת לו להגיד לו שאני שרוה עליו והוא אמר תודה חמודה וגם דיברתי איתו זה נראה אח שלו?
מ מממאאמייייי New member 23/8/03 #4 יש דימיון אבל......../images/Emo185.gif לא נראה לי שזה הוא.. נראה לי שזה אחד מהמעריצים של שכטר.. <שמנסים להיראות כמוהו..>.
יש דימיון אבל......../images/Emo185.gif לא נראה לי שזה הוא.. נראה לי שזה אחד מהמעריצים של שכטר.. <שמנסים להיראות כמוהו..>.
ח חולה על בנחמין New member 23/8/03 #7 אם כבר של רנואר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ידעתי שהוא מוכר ליייייייייייי הוא כזה כוסוןןןןןןןןןןןן
אם כבר של רנואר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ידעתי שהוא מוכר ליייייייייייי הוא כזה כוסוןןןןןןןןןןןן
L Liloush New member 23/8/03 #13 זה לא אח של עפר שכטר זה בכלל דוגמן בשם ברק זה שהתכתבת איתו עבד עלייך, הוא לקח תמונה של ברק ושלח לך