שאלה.

Candytuft faery

New member
שאלה.

חיפשתי ולא מצאתח. האם אתם יכולים להמליץ לי על דרכים טובות, ועדיף מצליחות על פיתוח העין ה-3?

I am a freak

New member
נראה לי שסיפרתי כאן פעם

על מדיטציה שעברתי כדי לפתוח את העין השלישית. הבעיה, שאת המדיטציה הזו צריכים לעשות עם מישהו שמבין. תרצי, אני אפרט לך מה התהליך ומה עושים. אבל, אם אין מישהו שיבצע את החלק של "המדריך" זו לא בדיוק יעזור לך. ישנן מדיטציות אחרות, ביחידים, שעוזרות לפחות את העין השלישית. "אין דבר בעומד ספני הרצון" זה משפט חכם- תרצי שהיה תהיה פתוחה, ממש תרצי, את תצליחי
הפריק.

The Warrior

New member
מההההההההההההההה?

לאן את שולחת אנשיםםםםםםםםםםם? תני לעיין השלישית שלה בינתיים לנוח

קרנוש21

New member
אופיר

אל תתערב שתוק! קודם תיבחן ת'אתר אחרי זה תגיב אתה לא מכיר את אושו אני יודעת שאתה לא מכיר אותו אז תירגע! ועוד משו זה קודם הכדור הכחול אחורי זה האדום ולא להיפך! חיחיחיחיחיחחיחיחייחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי I LOVE ME 2 אופיר תירגע בייייייי

The Warrior

New member
קרנוש

מי יכול עלייך? אחרי שסוף סוף הגעתי לאושו באנגלית, ירדתי למעיין במרגלות ההר. 7 פעמים, לא! 8 פעמים טבלתי, כמו שכתוב בספרים, בכדי שאשמור על העין השלישית שלי שתפתח בזמן בטהרה. טוב שעוד יש מעיינות בארץ! קרנוש, תני לאושו שיעבור קורס אצל היהודים
כשהאוצר אצלינו - מה לנו ולו? ביי

קרנוש21

New member
אופיר

תירגע אתה לא רגוע אל תתערב שתוק! לא אמרתי שאצלנו טמון האוצר אבל אמרתי שיש אצלו באתר מדיטציה שעוזרת לפתיחת העיין השלישית ושוב אני מודיעה לך שתוק! I LOVE ME 2! תירגע תספור עד 20 עש שאתה עונה לי.... יום שטוף אור ואהבה לך ולשאר!

קרנוש21

New member
שוב אני

מה רע בספורט וגלגולי עיניים לפתחית ערוץ מסויים נקי וטהור לעיין השלישית? יש בעיה עם זה? אין שום בעיה!

למעלה