שאלה,

שאלה,

בד"כ בתמונות של בחורות שאיפרו אותם בצורה מקצועית רואים בפנים הצללות כאלו של חלקים בהירים וחלקים כהים יותר. את החלקים הכהים הבנתי משיגים עם שימרים ( או קוקה למשל ) שאלתי היא , במה משתמשים כדי להשיג את המראה הבהיר יותר ? ( החלקים הלבנים יותר ) . תודה,

michal18

New member
יש גם שימרים בהירים

יש לי את זה של ארט מייק אפ בסטיק והוא ממש נחמד. כמו כן אפשר להשתמש בצללית בהירה כמו מגנוליה של נמבר 7

RReuTT

New member
../images/Emo45.gif אבל לא רק...

אפשר לעשות את זה גם עם כל מיני פודרות, פודרות בהירות יותר, ופודרות כהות יותר. או כל מיני צלליות בהירות, אפשר גם עם צלליות אבקה וכו'.. ולפעמים כשעושים חלקים כהים יותר בפנים אז לא תמיד חייב להבהיר את החלקים האחרים, כי כשחלקים מסויימים כהים יותר, החלקים האחרים נראית בהירים יותר מטבעם. כמו עצמות הלחיים, אם את שמה את הקוקה מתחת לעצם הלחי אז עצם הלחי עצמה נראית בהירה יותר ובולטת יותר.

הצללות עם מייק-אפים

היי אם אני הבנתי אותך נכון, אז יש גם דרך לעשות הצללות עם מייק-אפים כהים ובהירים . כלומר, מייק-אפ כהה שמים איפה ששמים את הסומק. אני אשלח לך תמונות.... מקווה שעזרתי לך. מרי פורת המאפרת.

yottami

New member
ההצללות האלו עם המייקאפים כבר

לא ממש פרקטיים כמו הקוקה.........למה להתאמץ יותר מידי?....ההצללות בשיטת המייקאפים הבבהיר והכהה מצריכות שיכבה עבה של מייקאפ בדרך כלל כך שזה כבר לא פרקטי לאף אחת מהבנות כאן......אבל אם מישהי עושה זאת אז סבבה............בכל מקרה שבוע טוב לכולם יותם

למעלה