שאלה....

שאלה....

מצאתי מילים של איזשהו שיר שחיפשתי מלא זמן... אבל משהו פה נראה לי לא בסדר... יש שתי מילים שממש לא מסתדרות לי ונראה לי שהן פשוט לא קיימות... (אבל את זה אני לא יכולה להחליט עד שאני אתיעץ איתכם) אוקיי המילה הראשונה היא rendevouz והמילה השניה היא crucify תודה מראש חבר'ה......

זה בסדר גמור

Rendezvous (נאמר רַנדֶבוּ) היא מילה שמקורה מצרפתית ופירושה "מפגש"... Crucify מגיעה מCross (צלב) ופירושה לצלוב (ראי ערך: ישו הנוצרי) מילים לא נפוצות אבל תקינות ותקניות לגמרי
אז הסירי מלבך דאגה רבה Rogue לעזרתך בא מלמד ומרגיע ועוזר בשמחה ואת תקינותן של מילים עזרתו מוכיחה Rogue שגם חורז בזמנו החופשי

תודה רבה מותק...

באמת עזרת לי... ותודה שאמרת שהמילים לא נפוצות...כי הביטחון העצמי שלי באנגלית הטובה שלי צנח לו פתאום. בכל אופן מותק...תודה על הפירוש.

תמיד תענוג לעזור

ואם תמשיכי לקרוא לי מותק מספיק פעמים אני עוד אאמין לך....
Rogue שוב מציל את המצב

צרפתית../images/Emo31.gif

אני ממאן להכיר בכל המילים באנגלית שיש להן קשר כלשהו לצרפתית(אני מתכוון נוכחי, ולא בשורשים קדמונים).

אל תתחיל איתי!

עוד שעה פחות חמש דקות מתחיל "Dark Angel" אז אל תכניס אותי למצברוח קרבי... אתה יודע שגם אני מתעב את הצרפתית... אבל Rendezvous היא דווקא מילה עם צליל נאה וקונוטציות חיוביות לגבי אז תעשה ממנה יוצא מן הכלל או לפחות אל תביע את סלידתך מולי... Rogue חד לשון, חם מזג וחולה בהתמכרות כרונית מסוג "מקסיזם"

כן... בגלל זה אני כבר שעתיים

מתכנן נקמה איומה בערוץ שלוש!!! דוגמניות של ביקיני במקום מקס ולוגן - איכס!!!!

feldrave

New member
צרפתית - אחלה של שפה ../images/Emo45.gif

אז איך תגיד deja vu? joie de vivre? בכלל, אם להתעלם מהמילים הצרפתיות, עדיף כבר לדבר בגרמנית. לדעתי זו שפה מדהימה, נעימה לאוזן ובכלל שימושית מאוד לצורכי עבודה.

גם אני חושבת ככה../images/Emo94.gif

אם יש לכם בעיה עם הצרפתים למה להוציא את זה על השפה

בקיבוץ נען אומרים

אתה שונא אדם, בעט לו בכלב... למען האמת, לא אומרים את זה... עושים את זה בלי להגיד.. בכל מקרה, כפי שאמרתי, אני מתעב צרפתים ומודה שהצליל של הצרפתית צורם לאוזניי... היא תוקפנית, חודרנית, היא שמה דגשים במקומות הלא נכונים, נובעת יותר מדי מהגרון... אז אל תתלונני... לפחות את לא רואה אותי שורף דברים צרפתיים... אל תשכחי שלפני חודש היה ניסיון להוציא מצרפת את "הביטוי האמריקני" "אימייל" ולהחליף אותו בביטוי מלאכותי "קורייל" כדי שלא לתת לאמריקניזציה לחדור לערש הבגט והביקיני בייבס הלא מגולחות... אז הם התחילו! Rogue קרבי אחרי שלא היה מלאך שחור

יחסית לגרמנית,

שנשמעת כמו זכוכית נשברת, צרפתית היא עוד בסדר...אבל כשצרפתי מדבר בצרפתית שומעים תמיד בקולו התנשאות וסנוביות...כנראה ביליתי יותר מדי זמן בפריז...

למעלה