שאלה!!!!!!

שאלה!!!!!!

מי מפה ממד"א ראשלצ'???? ויש לי עוד שאלה.....אני לומדת עכשיו קורס 60 עומדת לסיים ורציתי לשאול.. סיפרו לי שלפעמים הנהגים מתרידים את המתנדבות ורציתי לדעת האים זה נכון או סתם..???

אני לא יודע איך זה במד"א רשל"צ...

אבל אצללנו בנתניה, חוץ מנהג אחד שהוא סתם מניאק למתנדבים, כל הנהגים הם יותר מבסדר! היה על זה שרשור לא מזמן, חפשי אותו בעמודים הקודמים...

....

חיפשתי לא מצאתי לי סיפרו שהיה נהג או כמה נהגים שהעיפו אותם מהתחנה בגלל רומנים ויחסים בין המתנדבות לנהגים....והיו גם מתנדבות שהעיפו...בגלל זה

amitp

New member
יכול להיות, ויכול להיות שלא../images/Emo18.gif

זו דרכה של רכילות. אני לא יודע אם היו או לא היו נהגים שפוטרו ממד"א ראשל"צ כיוון שהטרידו או לא הטרידו מתנדבות, אבל מה שבטוח הוא כי רוב עובדי מד"א אינם מטרידים, הם אנשים מעולים שעוסקים במלאכת קודש - אין לך מה לחשוש. במידה וכן תיתקלי במשהו שתחשבי שהוא אינו במקום - אני מאמין שתמיד תוכלי להעזר במדריכים שלך ובהנהלת התחנה. בכל מקרה - גם אנחנו תמיד פה. חוץ מזה, רציתי לאחל לך המון בהצלחה בקורס ו-ברוכה הבאה

תודה...

זו לא רכילות מה ששמעתי למרות שרצות המון רכיליות בתחנה.... שמעתי את זה ממישהי שהיא אחראית שמה על משהו לא זוכרת על מה... כן....אנשי מד"א הם מועילים אחרת הם לא היו......

סיפורים ומד"א ראשל"צ

אכן יש יותר מסיפור אחד, וכן קורה לפעמים שמכל הרכילות יש גם דבר או שניים נכון אבל אין לך טעם להתייחס לשמועות אלו או אחרות ולא משנה אם מישו אמר שהוא מכיר את מי שהיה חבר של או משו כזה, פשוט תתעלמי למד"א ראשל"צ יש הרבה כביסה מלוכלכת וזה מהיכרות אישית עם חלק ממנה אבל את לא צריכה להתרגש, לא יגרמו לך לעשות משו שאת לא רוצה שיעשו לך לכל ארגון יש פאקים אבל תשתדלי להתרכז כרגע בסיום הקורס שלך... וטיפ קטן, כל אחד בראשון אחראי על משו... יש כאלו שאחראים על התחת של עצמם ויש כאלו שקצת יותר מזה, אין לך מה להתרגש מאותן שמועות, תנצלי את המיטב שיש לך מההתנדבות שם ומהקורס שאין חוויה שניה לו וכל מה שנותר לי לומר זה בהצלחה

PFM

New member
המממם...

בס"ד בטח זה יישמע כאילו קל לי לדבר, כי אני בן, ונהגים לא מטרידים אותי... ...אבל, אכן יש את הסיפורים האלה כמעט בכל תחנה, ואכן יש כסת"חים כמעט בכל תחנה, כי להנהלה שווה להשאיר את הנהג שעובד עכשיו(אם הוא נהג בסדר), כי כבר השקיעו בו המון... אז חבל עכשיו לחפש מישהו אחר במקומו. אבל למרות הכל כדאי לזכור שיש תמיד שני צדדים בסיפור, ואם בת לא נראית יותר מדי מגרה ולא מתנהגת כמו זונה(ראיתי בנות שפשוט כל הזמן מחובקות עם נהגים לפני כולם, אז אם ח"ו יהיה לאחת כזאתי מקרה של הטרדה, אף אחד לא יתייחס, כי יגידו: "היא בעצמה רצתה את זה"), אז אפילו נהג עם יצרים הכי חמים יצטרך להשלים עם העובדה שעם המתנדבת הזאת לא יהיה כלום. זה גם גורם לו לכבד את המתנדבת בד"כ... ואם השיקול שלך להתנדב במד"א או לא מתבסס על השמועות על הטרדות, אז תחליטי לבד. אבל סתם, להזכיר לך, שגם בצבא, גם בעבודה, גם בבתי חולים וקופות חולים, תמיד ימצא איזה מניאק שיתחשק לו... פה באמת יש בעיה. בהצלחה בקורס והרבה מזל טוב!

עכשיו לכלכת!!!

בחורה יכולה ללכת ערומה גם מול מישו אבל אם היא אומרת לא אז זה לא! אין משו אחר!!!! בחורה יכולה להתנהג כמו זונה לפני כולם אבל יש לה זכות להגיד למישו לא אם היא לא רוצה שהוא יגע בה, אפילו אם הוא נגע בה פעם!!! אף בחורה לא מבקשת את זה וזו גישה סקסיסטית ומגעילה ואני אודה למנהלי הפורום אם ימחקו תגובה זוועתית ודוחה זו... הפתעת אותי באמת שלרעה

PFM

New member
מצטער...

בס"ד יש פה שתי נקודות: א) כמה שלא תקראו לי שוביניסט, אני עדיין טוען שאשה זאת גרסה משופרת יותר של בנאדם. גם מבחינה פסיכולוגית. בדיוק קראתי איזה מאמר מבוסס על פרויד ומחקרים פסיכולוגיים של השנים האחרונות. אישה(ברור שזאת הכללה, אבל הכללה בהתאם לנתונים סטאטיסטיים) כשרואה גבר ערום "נדלקת" הרבה פחות מגבר שרואה אשה ערומה. ברור שזה לא מצדיק את הגברים. אבל במוח של גבר האות גורם לגירויים יותר משמעותיים והוא מפרש את האותות כהזמנה לפעולה. ב) במשפט על הטרדה מינית מאד חשוב ההופעה של האשה המוטרדת. עד כדי כך, שההופעה הלא צנועה של אשה יכולה להתפרש ע"י המשפט כהסכמה לפעולות מצד הגבר... אולי זה דפוק ומעוות, אבל זה כבר לא אני. זה בתי המשפט. חוץ מזה, אני אישית מכיר סיפור ממד"א X, שהמתנדבת יזמה את הקשר, הכל היה בהסכמה, עד שהמתנדבת דפקה את הנהג והגישה תלונה במשפט... לצערי יש מספיק נשים שמנצלים את החוק על SH לטובתן(האמנם זאת טובתן?).

למעלה