שם וסימנים
כן, גם אני מאמינה שכל דבר בחיים שלנו הוא משמעותי - בוודאי ובוודאי ששמו של אדם - שזה משהו שמלווה אותנו כל החיים! גם אני מאמינה שההורים שלנו מקבלים הכוונה כלשהי-נסתרת - איזה שם לתת לנו כי השם הזה הוא בעצם סוג של אנרגיה שמלווה אותנו מרגע לידתנו ועד ליום מותנו (או עד שנשנה אותו). אני לא מתיימרת לתת הסברים מדוייקים לאיך אנרגיית השם עובדת, אבל אני משערת, למשל, ששמות כמו: אורי, אורית, אור, אורה... קשורים בעבודה עם אור... ושמות כמו שמחה, גיל, רינה - קשורים בשמחה. רציתי גם להציע לך משהו בעניין ה: "וגם אני לא מאמין בזה בלב שלם מקבל פה ושם סימנים מה'." כולנו גדלנו על איזושהי יראה מהמונח ה' או אלוהים - זה כנראה משהו באמת כ"כ גדול עד שאיננו יכולים לתפוס אותו. אני, אישית לא כ"כ מתחברת לקשר ישיר שביני לבין ה', אבל אני מאוד (מאוד!) מחוברת לקשר שיש ביני לבין המלאך השומר שלי, וכך אני פתרתי לעצמי את הבעיה: מיהו זה שמעביר אלי סימנים..
פשוט וקל - המלאך השומר הנאמן שלי - שכל הזמן דואג לי, ואוהב אותי ומקבל אותי כפי שאני. אז אולי כדאי שתנסה את זה, פשוט תחליף לך בראש את המחשבה שה' שולח לך סימנים - במלאך השומר שלך... ועוד טיפ קטן (אם תרצה ללכת בדרך זו) - למלאך השומר שלך יש שם (בדיוק כפי שלך יש) - בקש ממנו רמז, סימן - מהו שמו (סמוך עליו, הוא ימצא את הדרך לעשות זאת בדרך שתהיה מובנת לך). למה זה חשוב? - כי כפי שכתבתי בחלק הראשון של הודעה זו: שם הינו אנרגיה! וברגע שתדע את שמו של המלאך השומר שלך ותפנה אליו בשם זה - הרי אתה מחזק את הקשר שביניכם ומאפשר לו להרחיב את היכולת שלו לעזור לך.