שאלה

DAVID523

New member
שאלה

אני משחק במישחק מחשב תלת מימד. ואח"כ שאני עוצם עיניים אני מדמיין אותו גם שאני לא רוצה וזה מאוד מקשה עליי להיתרכז בדברים אחרים. מה לעשות?

גרא.

New member
דוד,אם לא תעצום את עינייך, אחרי

ששיחקת באותו משחק תלת מימד, ותפעיל אותן במטלה אחרת כמו, קריאה,צפייה במקרן הטלויזיה, אפילו משחק אחר, לאו דווקא תלת מימד..סט התמונות ממשחק התלת מימד, ישכח ויעלם.

DAVID523

New member
השאלה היא האם אני סובל מאפילפסיה?

אני משחק המון שעות במישחק הזה. יש בו אפקטים חזקים זה משחק עם שדים. השם שלו -וילרוק.

גרא.

New member
אפילפסיה בודקים באי.אי גי,כלומר

במכשיר הממפה את גלי המוח, ובמסגרת זו,מקרינים לנבדק היבהובי אור, בתדירות מסויימת.יש להיבהובים הללו אפקט שלילי על חולי אפילספיה, שבא לידי ביטוי בתדירות מואצת של גלי מוח מסויימים.מכל מה שנאמר בקצרה, מה שחשוב הוא שהיבהובי אור,למשל אם אתה נוסע בשעת השקיעה, או הזריחה בכביש ויש לצידו עצים ברווחים קבועים,היהובי האור והצל לסירוגין, עלוליל לגרום להתקף אפילפסיה..אבל מהסוג המתון הרבה יותר המכונה "פתית מל".אם במשחק הספציפי הזה, מופיעים הבזקי אור בתדירות מסויימת,ואתה חולה באפילספיה. עלול להיות לזה השפעה שלילית..אבל גם אז, עליך להבין שהתקף אפילפסיה מהסוג המתון, הקל, בא לידי ביטוי בהתנתקות פתאומית למספר שניות, מעין קצר חשמלי במוח. וזו כלל אינה התופעה שעליה התלוננת. אם אתה חושש בכל אופן, לך להבדק אצל נוירולוג.

DAVID523

New member
סליחה על הבורות אבל מה זה

בעברית נויורולוג? פסיכולוג מהפנט?

גרא.

New member
רופא הבודק את תקינות מע' העצבים,

נוירון הוא תא עצב, ומכאן נגזרה המילה נוירולוג).

למעלה