שאלה

שאלה

שאלה זו מופנית לחברי הפורום ולמנהלת, והשאלה עצמה היא האם אתם רוצים שאבצע ניסיון נואש להחזיר את פורום דריה לנושא המקורי שלו? לפני שאתם עונים, הערכת מצב כללית של הפורום: (אני יודעת שזה לא יפה שרק חזרתי וכבר אני מותחת ביקורת על הכל, אבל לעזאזל, זה פורום דריה, אתם לא מצפים ממני לא לבקר כל דבר קטן, נכון? זה נוגד את כל המהות..) אז מה יש לנו כאן? 1. עוברי אורח שמדי פעם שואלים מתי יש דריה או משהו על הפרקים או הסרטים- שזה הכל טוב ויפה, אבל לא מספיק לפורום מתפקד. אנחנו לא מודיעין ולא "TV guide", אנחנו חייבים לעשות יותר מלענות על שאלות ולספק את שמות הפרקים ותקציריהם. 2. הודעות מיואשות מגיתית מיואשת במטרה לארגן מפגש. טוב, זה גם בסדר, אבל זה לא לגמרי עובד. חוץ מזה, הודעת מפגש אחת מספיקה לעמוד, וכאן יש.. יותר. 3. הודעות ספק צ'ט ספק חסרות תוכן ממשי לחלוטין. זה היה בסדר אילו היו גם דברים שקשורים לנושא, אבל אין, אז זה לא טוב. 4. פרסומים למיניהם של תפוז ואנשים שממש עונים לזה. (תתביישו!) בפורום עוד איכשהו סביר ההודעות האלה יורדות במהירות למטה ונעלמות. אצלנו הם נושא הדיון המרכזי. מ-פ-ח-י-ד. אוקיי, עד כאן פורום דריה. אני יכולה לראות כמה בעיות, ואתם? אבל, שלא כמו אנשים שנהנים להיכנס, לראות שהפורום יבש, לכתוב שהפורום יבש, ולהמשיך בחייהם, אני מוכנה לנסות להחזיר את הפורום למוטב. (דפדפו לימי המנהלת הקודמת ותוכלו לראות את הניסיון שלי להעיר את הפורום דאז.) ההצעה שלי היא להתחיל טופיקים/דיונים/משחקים שבאמת קשורים לדריה, והתפקיד שלכם זה להשתתף. אנחנו קהילה של כעשרה אנשים ואני לא בדיוק מכירה את כולם עקב היעדרותי, אבל אני עוד אכיר, ולקהילה קטנה כזו יש חסרונות אך גם יתרונות. במיוחד הקלות שבה ניתן לשלוח מתנקשים ולחסל את כל מי שיסכים להשתתף בהחייאת הפורום ולא יעמוד במילתו. כבר היה כאן ניסיון למשחק אך אנשים פשוט התעלמו. בושה וחרפה. בשלב זה אני רואה 2 אפשרויות- 1. נשנה את שם הפורום ל-"החברים של גיתית ונספחים" (נו אופנס, נספחים) ונמשיך בדיוק כמו שאנחנו עכשיו. 2. נחזיר את פורום "החברים של גיתית ונספחים" להיות פורום דריה. אני מצדדת באפשרות השנייה, השאלה היא, מי איתי? (כל מי שמסכים לכך שאני אנסה להחזיר את הנושא של פורומינו למקומו המקודש, מתחייב גם לעזור לי בזה. ז"א- להגיב לכל דיון/משחק/משהו שקשור לדריה שאני פותחת. אני רצינית. אני עושה רשימת שמות של מי שמגיב פה עכשיו ב-"כן, בטח, תעשי" ואני אטריד בכל דרך אפשרית מי שלא ישתף פעולה אחר כך. מובן?)

אני אתחיל לעשות, מנהלת יקרה..

כאשר יותר משני אנשים יביעו את הסכמתם. חבל להתאמץ אם אנשים לא ישתפו פעולה. בכל מקרה הרעיון הוא להוריד ממך חלק מהנטל של ניהול הפורום הסורר הזה :)

לזה בדיוק התכוונתי..

עכשיו אנשים יתחייבו מראש לשתף פעולה, ואני עושה רשימה של שמות. חסר למי שמפר את זה, כפי שהסברתי, מי שמסכים לשתף פעולה *חייב* לעמוד במילתו. or else.

innocence

New member
בכיף:)

השאלה היא מה אני אעשה.. אני לא ריאתי את כל הפרקים (אך משלימה את החסר לאט לאט) ואני גם לא כל כך.. אממ.. לא יודעת. כזאת. משחקי תפקידים אף פעם לא היו טובים בשבילי, אני נהנית לראות אך לצערי (או לשמחתי?) אני לא דומה לאף אחת מהדמויות או מוכשרת מספיק בשביל לשחק אחת כזאת:\ ומה עליי??? ~מניחה את ידה על מצחה בתנועה דרמטית ומתעלפת על הרצפה~

ailag

New member
זה לא היה על לשחק מישהו ספציפי

חוץ מdaryaM.. אם עדיין רוצים אפשר להמשיך. (להתחיל מההתחלה) מי שרוצה, שישרשר
לכאן. הרעיון הכללי : לאמץ אישיות אחרת, לאו דוקא מהסדרה (כי פשוט לשחק אנשים מהסדרה זה ממש דבילי לדעתי. הדמויות גם שבלוניות מדי)

למעלה