שאלה..

St Frangelico

New member
בעיקרון אפשר לעשות

יש המון המון שיקויים ,תחפשי בגוגל Book f shadows ויהיה שם מתקון לשיקוי אהבה אבל אישית אני חושב שזה דבר רע מכוון שאהבה זה דבר שאמור לבוא מהלב,לא מהכישוף את רוצה מישהו? אם הוא לא רוצה אותך הוא לא אמור להיות איתך,אף אחד לא רוצה אהבה לא רצויה. גם לא צריך להתעסק אם זה,זה מביא רק רע אני חושב תראו הייתי נחמד !! ראיתם?

jbu

New member
../images/Emo6.gif

אתה חושב שהיא תעשה כישוף רק מכמה חומרים שהיא תערבב? בכול מקרה כן אפשר אבל את צריכה ללמוד כישוף וכבר נמאס לי לכתוב את אותה הודעה זהו, החלטתי אני (מתי שהוא) יכתוב תשובה מוכנה ואני יעלה אותה כול הזמן שהשאלה תצוץ, זה סתם מוריד מאיכות התשובה.

St Frangelico

New member
היא ביקשה שיקוי אהבה לא?

זה מה שאמרתי לה אמרתי לה את דעתי על הדבר בכלליות אם זה ממש חשוב לך לכי למדיום והיא תעזור לך בדיי הרבה כסף . עדיף שתשיגי חבר אמיתי מאשר לעשות כישוף אהבה

jbu

New member
לא

היא לא ביקשה כלום היא שאלה אם אפשר, יכול להיות שהיא שאלה את זה סתם מתוך סקרנות עד כמה שאפשר לדעת. ובכלל היא דיברה על כישוף לא שיקוי, כל שגם בתור טעות זה טעות. הסיכוי שהיא תלך ל"מדיום" אמתי הוא כול כך קלוש עד שכבר עדיף לה לנסות לבד (בכול מקרה עדיף). תחפשי "כישופי אהבה" בחיפוש כאן תמצאי מלא הודעות שמתיחסות לזה.

RainBird

New member
כן. אפשר לעשות בימינו שיקויי אהבה. למעשה אני אספתי מתכונים עתיקים וחדשים מתוך עיניין.

The Warrior

New member
Wisdom is earnd

נתקלתי בחתימה שלך שהיא ממש אמיתית, חשבתי אולי גם המסר הזה יענין אותך.

למעלה