שאלה

N I R VA N A

New member
שאלה

תגידו אם אני מדבר בפלפון בזמן הנהיגה יתנו לי דו''ח? אם כן אז כמה כסף זה וכמה נקודות... אה ועוד שאלה - אם אני לא עובר טסט (חס וחלילה) כמה כסף אני אצטרך לשלם בפעם השניה?? תודה רבה לעוזרים!!

M o l

New member
טסט שני ומילה יעלה לך

200-300 למורה ו113 אגרה, אם אינני טועה.

be_roo

New member
קנס ונקודות הן דאגתך האחרונה

שיחת טלפון תוך כדי נהיגה מורידה את הריכוז ופוגעת בקשב שלך לתנועה ולסביבה. מחקרים חדשים מוכיחים זאת כל יום. והכוונה לכל שיחה, גם באמצעות דיבורית. היתרון היחיד של דיבורית, הוא שהיא מאפשרת אחיזת ההגה בשתי ידיים, הורדת יד מההגה שלא לשם תפעול הרכב היא עבירה על החוק. לכן ההמלצה היא לא לשוחח בטלפון בכלל בעת נהיגה, גם עם דיבורית. אין שום שיחה בעולם שלא יכולה להמתין שתי דקות עד שתמצא מקום בטוח לחנות בו לשוחח בבטחון. ולבסוף, בגלל ששאלת, מדובר בקנס של 500 ש"ח ו-4 נקודות

N I R VA N A

New member
כמובן שאתה צודק

אבל קצת קשה לא לענות כשה הפלפון מצלצל...
ותודה רבה לך על העזרה!!!!!

M o l

New member
קשה?

מה קשה בזה? מניסיון, זה לא קשה, כשאתה מגיע ליעדך אתה תמיד יכול לראות מי התקשר ולחזור אליו.

gilka

New member
אצלי זה נוראי

הפלאפון שלי מצלצל נורא חזק אז אם הוא מתחיל לצלצל באמצע הנסיעה זה ממש מעצבן ואני לא יכול לנהוג ככה. לכן, מה שאני עושה זה שאם אני נוהג לבד אז אני מכבה את הפלאפון לפני הנסיבעה, ואם יש עוד אנשים איתי אז אני ממנה מישהו ל"אחראי פלאפון" והוא אחראי לענות לפלאפון.

gilka

New member
אני מעדיף שלא

אני מעדיף לא לדבר בכלל בפלאפון כשאני נוהג. דרך אגב: היום קיבלתי בדואר את הרשיון פלסטיק!!! יש לי רשיון לבד כבר 9 ימים והיום קיבלתי את הרשיון הקבוע!

למעלה