שאלה..

Angel Of Tears

New member
שאלה..

מה הפריט לבוש אתן הכי אוהבות, מתוך הארון שלכן? טוב מכיוון שאני שאלתי את השאלה אני גם יענה.. אז יש לי שני פריטים.. יש לי חולצה אחת, שלושרבע (בשרוולים) בצבע סגול לילך מ-TNT ומכנסי ג´ינס, באגי, שחורים מתרחבים מאוד שקניתי בת"א בשנקין, אני לא זוכרת כבר מה שם החנות.. יש עוד מכנס שיבוא מקום שלישי והוא מכנס ג´ינס, בהיר, מתרחב שקניתי בגרמניה, ובכיס מאחור יש לו כוכבים שהם חורים בכיס. את הקנייה הזו עשיתי ב-10 דקות כי כמעט איחרנו לרכבת ואני ממש לא מצטערת עליה. Angel.

poison in love*

New member
...

הפריט לבוש אני הכי אוהבת אצלי במלתחה הוא... מכנס ג´ינס של דיזל... מזה פצצה... קניתי אותו לא מזמן ואני מזה אוהבת אותו... יש גם חולצה שחורה שהיא שלוש תרבע כזאת ואני אוהבת אותה מאוד... ויש לי גם כל מיני סריגים עבים כאלה שאני אוהבת בחורף... אבל הפריט שאני הכי אוהבת הוא שמלת ג´ינס כזאת עם כתפיות עם מחשוף בחזה וגם בגב... שמלת ג´ינס כזו עם נצנצים... אבל עכשיו זו לא העונה ללבוש אותה... ודי מבאס כי קניתי אותה לקראת הסתיו... נו..טוב! נחכה לקיץ הבא!

אין לי מושג מה הכי אהוב יש יותר מדי

לצערי ולשמחתי המלתחה שלי כל כך מפוצצת בדברים שראיתי ונדלקתי עליהם כך שאני אוהבת כמעט כל דבר שנמצא במלתחה שלי, אני חולה על חוטיני אם זה עוזר במשהו כי גם זה חלק מהמלתחה... מלבד זה מידי חודשיים שלושה אני עושה סלקציה של בגדים שהתבלו או נמאס מהם או שהם כבר לא במידה שלי, (למרות שיש פריטים שאני שומרת כבר יובלות כי אני לא יכולה להפרד מהם ומהזיכרונות ששמורים בהם... ואגב יש לכן בגד שמעורר בכם זכרונות?! אילו, אם אפשר לדעת כמובן?!?..... אוהבת לילי

Angel Of Tears

New member
אולי זו שאלה קצת בוטה..

אבל בקשר לחוטיני.. את לא מרגישה כאילו תקוע לך כל הזמן משהו בתחת? ANGEL

חוץ מזה עדיף שזה יכנס לך תמיד לתחת

מאשר שמידי פעם תצטרכי לסדר את התחתון בגזרה הרגילה כשהוא מחליט שפתאום בא לו להיכנס לחריץ, מלבד זאת לדעתי חוטיני מעצב יפה את הישבן הוא נותן לו מעין צורה מושלמת כזו גם אם הוא לא הכי צמיגי בעולם....אם את מבינה למה אני מתכוונת. את מוזמנת לנסות את זה שבוע ואז כבר תתרגלי ותרגישי בהבדל לילי

למעלה