שאלה

focus3

New member
שאלה

מאיזה אלבום השיר של בריטני "Heart Deep In My " ?

תשובה

יש שני שירים של בריטני שקוראים להם ככה... אבל למה אתה מתכוון נמצא בדיסק ה-1

focus3

New member
שאלה2

מה זה שני שירים שנקראים באלבום ה-1 , תעני לי בכנות באיזה אלבום זה ?

תשובה 2

מה שהתכוונתי להגיד זה שיש לבריטני שני שירים שנקראים Deep in my heart אחד מהם נמצא בדיסק ה-1 Baby one more time ואחד מהם לא נמצא באף דיסק.. אולי הוא נמצא באיזה סינגל.. כי בדרך כלל בסינגלים יש עוד שיר שאין בדיסקים! דרך אגב...הוא שיר מהמם!!

focus3

New member
שאלה3

Baby One More Time 1. Baby One More Time 2. Crazy (You Drive Me) 3. Sometimes 4. Soda Pop 5. Born to Make You Happy 6. From the Bottom of My Broken Heart 7. I Will Be There 8. I Will Still Love You 9. Thinkin` About You 10. E-Mail My Heart 11. The Beat Goes On אלו רשימת השירים ואיפה בדיוק את רואה דיפ אין מי ארט?

תשובה 3 !

אצלי בדיסק הרשימת שירים היא כזאת: 1. Baby One More Time 2. Crazy (You Drive Me) 3. Sometimes 4. Soda Pop 5. Born to Make You Happy 6. From the Bottom of My Broken Heart 7. I Will Be There 8. I Will Still Love You 9. Deep In My Heart Thinkin` About You .10 11. E-Mail My Heart 12. The Beat Goes On בדיסק הראשון יש 12 שירים ולא 11

../images/Emo41.gifאת מדברת על אותו שיר..

וכן, הוא מופיע באלבום הראשון "Baby one more time" והוא גם מופיע בסינגל של "Oops!.. I did it again".. שיר יפה

לא...

אני לא מדברת על אותו שיר.. יש לי את שניהם והם ממש לא אותו דבר אם תרצה אני ישלח לך..

../images/Emo41.gifאין לבריטני שני שירים עם אותו שם

או שאת מדברת על שני שירים שונים עם שמות שונים.. או שאת מתבלבלת איכשהו..

אני אומרת לך....

יש לה שני שירים עם אותו שם.. אבל רק אחד מהם נמצא בדיסק אם תרצה אני ישלח לך אותו ותראה

../images/Emo41.gifואני אומר לך שאין סיכוי../images/Emo70.gif

אני מכיר כל שיר ושיר ושיר שלה
אם היה כזה דבר.. הייתי יודע..

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifG...תגידי...

למה לאומן להוציא 2 שירים עם אותו שם

RAZOSH

New member
את קצת טועה ...

1. מהאלבום הראשון יש את השיר DEEP IN MY HEART ויצא באופס .. מאחד הסינגלים שהוצאו מהדיבק אופס אי דיד איט אגין היא הוסיפה שיר שהשם שלו זה רק HEART

למעלה