שאלה!!

שאלה!!

למה לנשים יש רגליים קטנות יותר מאשר לגברים?
כדי שיוכלו לעמוד קרוב יותר לכיור!

מושי טושי..

זה לא היה מצחיק בקיסריה, וזה גם לא מצחיק עכשיו... ובקצב הזה, אני חושבת שכדאי שתתחיל לחפש מושיות אחרות שיבשלו לך (ה"על האש" שלכם לא יחזיק הרבה זמן...) סתם... אוהבת, אשת הטוש.

שיר , באמת...

נום, ה"על האש" שלכם היה משהו משהו! וגם למדת איך לשים כלים במדיח, כך שיצא מזה משהו טוב...

ה"על האש" אולי היה טעים...

אבל הספגטי והרוטב שהבנות הכינו היה יותר טוב... (במיוחד הרוטב! אבל זה כי אני הכנתי אותו...) בכל מקרה, היה כיף! נ.ב אתם יודעים מה עוד היה טעים?? הבראוניס (אפילו ששרפנו אותם..) והעוגיות... מה לעשות?!

adamsky

New member
לכל הבנות שהיו בטיול קיסריה........

לידיעתכם ה"על האש" היה מוצלח מאוד!!!!! - עוד פרט קטן..... חלק ממה שאכלתם נפל אל הריצפה!!! אבל אל תדאגו אנחנו הבנים דאגנו לסמן את מה שנפל כך שאנו לא אכלנו את האוכל הפגום..... באהבה ענקית!!!!!!!!! ד"ש לאחוות הטושים!!! (שיר, סיגל, ונועם)

זה אולי נכון אבל...

א. היינו מודעות לעובדה שזה נפל על הרצפה... וגם היה איזה משהו עם חתול... ב.קבלו ביאוס כי אנחנו אכלנו כל אחת שני סנדוויצ'ים!!! ג. אני אישית לא נגעתי בשר! מה לעשות?!

להגנתי.. אוכל לומר ש..

רבע שעה לפני שהדברים המאובנים הטעימים עלק שהכנתם הוכנו, אני הכנתי לי, כמו ילדה שמנה טובה, שני סנדוויצ'ים ראויים לילדה רעבה שכמוני בהחלט, הכוללים שתי פסטרמות מגרות להפליא, שכבת חומוס עבה במיוחד, לחם שקניתי במכולת, ואיך אפשר לשכוח את סלט הכרוב, שלא היה מבייש כל סנדוויץ' שמן ועסיסי אחר... אז אתם יודעים מה... בדיוק אכלתי קבב וזהו !! כי אני, את ארוחת הערב, ביליתי בשני סנדוויצ'ים הכי טובים בחיי. חוצמזה, כילדה שמנה, אני מוכנה להעיד על עצמי, שאני אוכלת מהרצפה, כבר עוד מימי הגן... חיחי!! אה ו.. הקבב.. לא היה משהו. בכלל לא משהו.

חברים, טושים ואחרים...

אין להתווכח כי הסנדוויצ'ים היו בהחלט משובחים, אך עם זאת 'העל האש' היה סבבה גם כן, בין אם נפלו על הרצפה או לא... חבריה, אוהבת עד מאוד אמא מומין. טושית לשמה..

adamsky

New member
חבר'ה חבר'ה......

בואו לא נתווכח!!!! שני הארוחות היו מעולים ואני בטוח שגם הסנדוויצ'ים היו........ באהבה טוש מס' 2

חיחי...

סתם.. ת'אמת שהכל היה משו משו, והעיקר שהורדנו הכל אח"כ בכדורסל האינטנסיבי בבריכה... (אני פשוט מעולה בכדורסל.. עזבו את זה שאני משתמשת באלימות, ושאר תכסיסים לא חוקיים שכאלו..). אני פשוט אוהבת אתכם. אשת הטוש המקורית בהחלט, שיר.

adamsky

New member
לאשת התכסיסים... (המבין יבין)

את אולי טובה אבל זה לא בגלל שאת טובה בכדור סל את פשוט יודעת לרמות בשיטוב בלתי קונבנציונליות...... את מותק, מטוש 2

חבריה!!!

תקשיבו חברים יקרים! זה לא משנה כמה חתולים צלויים הוסבו לקבבים ששר אכלה, העיקר שהגוש הירוק שנפל מהעץ הלך לתוך הסלט של ענת!!! נ.ב אללא מגרשי החתולות!!! באהבה, באט-מן וחוץ מזה, הכדור הוא עגול, והטושי הוא מושי... Vשפיך הסמיך, הקבב המתוק, בואו כולנו נאכל ונשתוק!!

למעלה