שאלה....

bob0007

New member
שאלה....

אממ איפה אני יכול למצא חנויות לשמנים? כלומר שמוכרים בגדים לשמנים גם לגברים. ?? באיזור רמת גן -גבעתיים ואולי גם תל אביב? אני בן 19.... בתודה בוב

bob0007

New member
ואני לא מחפש

חליפות או משהו אופנתי דווקא . אלא רק חנויות שיש בהם בגדים לשמנים כמוני.

DREAM111

New member
היי בוב ברוך בואך

אז בת"א אני לא בדיוק יודעת אבל אצרף לך קישור של חנויות ותבדוק לך שם שמות. בראשון יש חנות למידות ממש גדולות עד 7-8 XX והמחירים שלו הם לא בשמיים אז כך שאם בא לך אתה מוזמן בשמחה לראשון. את הכתובות של כל החנויות אתה יכול למצוא במאמרים למעלה בשורת המידע. אם זקוק לעוד עזרה בשמחה אני כאן בשבילך. ברוך המצטרף שמחה שהגעת אלינו.

שלום לך

יש לך חנות למידות גדולות של גברים ברחוב זבוטינסקי בר"ג באיזור של המשטרה מצטערת אבל אני לא זוכרת כתובת מדוייקת אניי אנסה לעבור שם ולראות בהצלחה

נולי 999

New member
אני מכירה ברמת גן וברעננה

רמת גן - מאיירס בזבוטינסקי, פחות או יותר מול הבורגר ראנץ (פינת בן גוריון) אבל יותר לכיוון תל אביב. ברעננה - קוראים להם משהו כמו חתיך בגדול. יושבים ברחוב אחוזה פינת שברץ. יש שם מרכז מסחרי קטן מספרה וסטודיו C אני חושבת. הם מופיעים גם בדפי זהב. חוץ מזה, אני לא יודעת כמה גדול את צריך אבל גם בפוקס אפשר למצוא חולצות גדולות XXXL.

בוביץ

New member
איזה גנבים......

הייתי במאיירס מכנסיים קצרות שדווקא מאד גדולים ... זה היה המידה הקטנה ביותר שם. אז הם מכנסיים קצרים עלו 160 שקל!!!!!!1 אמרתי שילך להז.... ועפתי משם!!!

למעלה