שאלה

coolel

New member
שאלה

על איזה שרת כדאי לי לאחסן את החדר שלי (אני בונה ממשק ג´אווה וצריך לקשר אותו לחדר כלשהו) - שרת חינמי. בתודה .....

havlaz

New member
אין דבר כזה חדר

אתה צריך לנהל שרת IRC ולזה, אין שרתים חינמיים. או שאם אתה בונה תג´אווה, תבנה אותה שתתחבר לאיזה סרבר, כמו irc.bool.co.il לחדר שפתחת שם, ואז אתה יורד מהצורך בשרת IRC פרטי. וג´אווה (אפלט), אפשר לאכסן בכל שרת.

coolel

New member
אנייודע...

אם לא הייתי יודע את זה אתה חושב שהייתי הולך לבנות אפלט לצ´אט הכוונה שלי היא שאולי חלק מהשרתים לא מרשים את זה אז איזה שרת מתאים לזה? וגם איזה שרת הכי טוב (ישראלי) וגם איך אני עושה שרק שאני ייכנס לחדר אני יוגדר כמנהל - ולא אם מישהו אחר ייכנס בזמן שאני לא יהיה הוא יקבל אופ(אפילו שאם גם אני ייכנס יהיה לי אופ) אלא בכלל רק לי אם אני שם או לא. אפשרי? ואיפה אפשר להשיג בוט הגנה ובוט לקללות ובוט לטריוויה?

havlaz

New member
בוא ננסה לעזור

ג´אווה זה מירק, זה קליינט אתה רק צריך לדעת מה לשלוח לסרבר הסרבר לא יודע אם באת מג´אווה, מירק, וירס, או כל תוכנה אחרת... לכן אין בעיה להתחבר לכל שרת. מה שאתה מדבר עליו, שרק אתה תוכל להיות מוגדר כמנהל אתה צריך שרת עם סרביס שדואג שרק אתה תוכל לנהל תחדר רוב הסרברים עם סרביס, אך כבר הורדנו את הרשת איףנט, כי אין להם סרבריס. בוט הגנה אפשר לקבל בחלק מהסרברים דלנט לא נותנים, פחות כמה כבר
בוט טריוויה אף אחד לא נותן ואם הגענו לטריוויה, אתה כבר רוצה סרבר בישראל (דובר עברית) אני יודע שיש סרברים שמוכנים לשתף פעולה עם בעלי אתרים ולתת טריוויה השרת שאני מנהל (בול - irc.bool.co.il), גם עובד כך וגם מספק בוטים..

coolel

New member
תודה. רק הבהרה קטנה לסיום

אני יודע שהוא לא יודע מאיפה אני מתחבר ולא יחסום אותי אבל חשבתי שיש כאלה שאולי לא מוכנים שיתחברו אליהם מצ´אט באתר בלי פרסום או משהו או לא יודע אפילו שהם לא יכולים לעלות על זה גם על צריבת דיסקים לא יכולים לעלות ואי אפשר לחסום אבל זה לא חוקי. הבנת למה התכוונתי? ותוד על הכל אני באמת חושב שאני יעשה על השרת שלך.

havlaz

New member
הא, מהבחינה הזאת..

זה צריך לשאול כל אדמין ואדמין לי אישית אין בעיה.

למעלה