שאלה

שאלה

היי לכולן, שאלה קטנה -האם יש זמן מקסימום בין וסת לוסת , ז"א - יש חודשים שהזמן בין וסת לוסת הוא 30 יום, ויש 35. היום אני עומדת כבר על 37 יום. האם יש זמן מקסימום שזה לא נקרא עדיין הפרעות במחזור ? מקוהו שהצלחתי להעביר את שאלתי עם הניסוח ה"עקום"

צהלולים

New member
תלוי,

כמה אורך המחזור "הרגיל" שלך. אם עוד לא עברו מספיק חודשים מאז הגלולות נניח, אז אולי הוא עוד לא סדיר. אם הוא בדרך כלל מדייק כמו שעון... אז הגיע הזמן לרכוש ערכת בדיקת הריון ביתית...

אין כזה דבר

לדעתי הרופאים מתייחסים למחזור סביר כשהוא פחות מ-35 יום וגם זאת רק אם הוא סדיר. אם הוא לא סדיר, ומתחיל להתארך אז מומלץ שתתייעצי עם הרופא שלך. הכל תלוי בגילך ובכמה זמן את בהפסקת גלולות בכל מקרה, אם תבואי לרופא ותאמרי לו שאת מנסה להכנס להריון והמחזור שלך הולך ומתארך, יש סיכוי שירצה לבצע בדיקות נוספות ואולי אפילו לעזור לטבע.

אז ככה

אני כבר 3 חודשים בלי גלולות, בת 28. עם הגלולות המחזור היה כמו שעון. ומאז שהפסקתי הוא קצת משוגע...פעם ראשונה 25 יום, פעם שניה 38 יום ועכשיו אני מחכה ומחכה. מאוד מקווה שזה זה. בקיצור - אתן מציעות ללכת לרופא נשים, או שהמחזור עדיין קצת משוגע מהגלולות ויש לחכות עוד חודש לפחות ?

למעלה