שאלה~!

shiri4886

New member
שאלה~!

מכשילים בטסט על חניה? (אם זוהי הטעות היחידה?) אני לא מבינה למה בוחנים על חנייה! זה באמת עניין של תרגול...זה לא מראה אם אתה יודע לנהוג או לא... ( אם אתה חונה קרוב מידי או רחוק מידי זה לא מראה כלום על יכולת הנהיגה שלך!)

§Oren§

New member
מכשילים על מה שרוצים...

בסופו של דבר, הטסטר יכול לעשות מה שהוא רוצה. אם הוא ירצה, הוא "יחליק" טעויות שלך, ואם הוא ירצה הוא ימציא לך טעויות. הכל תלוי בבנאדם, ובהתרשמות שלו ממך. אם הוא חש לא בטוח בנסיעה שלך (או עבר עליו יום רע), הוא יכשיל. גם אם אין לו ממש על מה... ותכניסי לך לראש כבר עכשיו, כדי למנוע עוגמת נפש בעתיד: בטסט לא באים לבדוק אם את יודעת לנהוג. לכן אם את לא עוברת, אל תתחילי לדכא את עצמך עם משפטי "אני לא יודעת לנהוג". את בחורה, את אף פעם לא תדעי לנהוג
(בצחוק... לא לזרוק עליי שום דבר)

shiri4886

New member
לא אומרים את זה אפילו בצחוק !

אני אומרת שבעיקרון , שמעתם על אנשים שנכשלו בטסט רק בגלל החנייה? שלא יצאה טוב?

Antonio Montana

New member
שירי מתוקה.

את נראית מאוד לחוצה בקשר לטסט. קחי את זה באיזי. כולה טסט. אני הוכשלתי בטסט על חנייה רחוקה מידי משפת המדרכה, וזאת לאחר תיקון. אז כן. כן נכשלים על חניות.

be_roo

New member
אבל לא בוחנים על חניה

כשטסטר מבקש מכם לחנות זה לא כדי לצאת אחר כך עם סרגל ולמדוד את המרחק מהמדרכה. ביצוע החניה מאפשר לו לבדוק מס' דברים במקביל כגון שליטה ורגש בדוושות הגז והקלאץ', שליטה בהגה, הערכות מרחק וגודל הרכב, וגם הסתכלות וראיה - תלמידים רבים נוטים בעת ביצוע חניה לשים לב ליתר הדברים כמו זכות קדימה לרכבים שמגיעים מאחור וכו'. לכן, אם הטסטר יראה שאתם שולטים ברכב ומודעים לסביבה, אם בסיום החניה תגידו לו "יצא לי קצת רחוק אבל אוכל לתקן אם תרצה", הסיכוי שתוכשלו על כך הוא קטן.

shiri4886

New member
הבנתי...

אני באמת מאוד לחוצה מטסט...אני פשוט ילדה לחוצה בכללי....עוד לא עשיתי פנימי (יש לי עוד קצת זמן...) כולם אומרים לי קחי באיזי והכל...אבל אני לא מצליחה...כל פעם שאני בשיעור והוא מעיר לי הרבה וכאלה אני מתאכזבת...ואז אני חוזרת עם פרצוף חמוץ שלא הלך לי טוב.... יש דרך פחות להילחץ מהחרא הזה?~? אוף,כמה הייתי רוצה רשיון כבר!!!! אני מאלה שחושבים שהם אף פעם לא יעברו טסט - בגלל הלחץ...

Antonio Montana

New member
האמת היא.

שאני מבין אותך, אבל בסוף נופל האסימון בעניין של הטסטים. בטסט שעברתי, פשוט אמרתי לעצמי שלא איכפת לי מכלום ואני נוהג כמו שצריך ויהיה מה שיהיה. ובכלל לא חשבתי על הטסטר או לאן הוא לוקח אותי , פשוט עשיתי את הדברים נכון. הראיתי ביטחון, וגם החנייה הייתה מושלמת , והיא אפילו גררה תנועת גוף חיובית מהטסטר :) הכי חשוב זה לא להלחץ. נכשלים רק בגלל לחץ, שמביא לטעויות.. אין לך מה להלחץ, מההערות בשיעורים, או מהטסט, זה לא סוף העולם! את יכולה גם לנסות טיפות רסקיו, שמעתי שזה עוזר. בעיקרון תנסי לעבוד על הקטע הפסיכולוגי הזה של הטסט, אל תעשי מזה כזה עניין גדול. בהצלחה

shiri4886

New member
כן...אתה צודק....

אני נראה לי אקח רגיעון או משהו....לפני הטסט.. אחרת כולי ארעד....

RT30

New member
מממש צודק, לא הייתי

יכולה להגיד את זה בצורה טובה יותר... תרגעי זה פשוט הדבר הכי חשוב! רוב האנשים שאני מכירה נכשלו בטסט רק בגלל הלחץ... ותראי שאנחנו מגיעים לטסט זה לא אומר שאנחנו נוהגים מושלם- כי אנחנו לא! אז פשוט תעבדי על הטעויות שלך ותדאגי שהן לא יופיעו בטסט ופשוט תנהגי כמו שאת תמיד נוהגת אין שום סיבה שלא תעברי! בהצלחה!(:)

etty3

New member
אני מבינה אותך

גם אני טיפוס לחוץ ואחרי כל שיעור לא טוב בכיתי ואמרתי בחיים לא יהיה לי רשיון אבל תבואי בגישה שיש כל כך הרב אנשים עם רשיון אז למה לי לא יהיה אני בסוף עברתי טסט ראשון אומנם אחרי מספר שיעורים רב אבל זה עדיין משמח ומרגיע אז שיהיה לך בהצלחה ותרגעי כי אם אני עברתי והייתי לחוצה כל הטסט אז גם את יכולה....

למעלה