נירית - לא שמש ולא מכונת שיזוף../images/Emo70.gif
גם אני בהירה עם נמשים, לא משתזפת וגם לא מנסה כי זה רק הורס את עור הפנים וגורם לקימטוטים בגיל יחסית צעיר. שלא נדבר שהכי רחוק שאגיע זה להיות עגבנייה....... וכמובן ישנו נזק בריאותי (כמו סרטן העור - לא לזלזל!!), על הפנים חייבים להגן הרבה יותר מכל חלק אחר בגוף, כי את הגוף אפשר להסתיר - אבל את הפנים...אולי רק באיראן
SO עצתי אלייך: *********** מייקאפ - רק בגוון העור שלך! אחרת את נראית מצחיק - פנים -צוואר - וגוף בצבע אחר, ובקיץ זה בולט כי אנחנו הולכים עם גופיות ומחשופים. רק בגוון עור שלך, לא יותר ולא פחות(oil free). את יכולה לקנות פודרה משזפת של מדינה מילאנו (בזה אני משתמשת), ועם מברשת פודרה - בעדינות לפזר על כל הפנים, על הצוואר והמחשוף. זה יקנה לך מראה שזוף מעט - אבל לא בהבדלי צבע ליצניים. לערב יש פודרה משזפת נוצצת (שימר אבקתי), שמים גם עם מברשת על כל הפנים ברפרוף - ויוצא מראה של מליון דולר$$$$ כמובן אפשר לרדת למחשוף עם השימר. אני ממליצה לך על "מדינה מילאנו" - כי אני משתמשת במוצר הזה, וגוון העור שלנו מאוד דומה (עד כמה שראיתי מהתמונות - יש לך גם כמה נמשים-נכון?!) ייתכן ויש עוד חברות טובות.....לא שוללת! את המוצרים של פנינה רוזנבלום אני פחות אוהבת...הם לוקים בחסר לטעמי. ולגבי מריחת המייקאפ - ********************* אז רק מייקאפ על בסיס מים, שכבה דקה - שימי כמה נקודות על הפנים: לחיים - מצח - אף - סנטר וטשטשי עם הספוגית כלפי מטה וחוץ - עדיף שהספוגית שתהייה קצת לחה(זה גם נעים לעור בקיץ וגם מנפח את הספוגית). מהסנטר טשטשי מעט לכיוון הצוואר, שלא ייראו הבדלי גוונים. על העפעפיים שימי מייקאפ בגוון בהיר יותר - וטשטשי עם האצבע, זה מבליט את העיניים, וגם אם את עייפה מאוד, את פתאום תיראי עירנית. מקווה שעזרתי