שאלה:

lunar eclipse

New member
שאלה:

מי כתב את השיר של הפתיח באנטרפריז?, מי המבצע?,מה שם השיר? ומאיפה ניתן להשיג אותו? וזה בערך השיר-הליריקה, לפי מה שזכור לי: it's been a long road getting from there to here it's been a long time but my time is finally near and I will see my dream come alive at last I will touch the sky and there're not gonna hold me down no more no, there not gonna change my mind 'cause I've got faith of the heart I'm going where my heart will take me, I've got faith to believe I can do anything I've got strength of the soul and no one's gonna bend or brake me I can reach any star I've got faith I've got faith faith of the heart

אזגל

New member
זמני שידור- סליחה על הניצול

סליחה אם אתם מקבלים הרבה שאלות כאלה אבל אני לא מצליח למצוא את זמני השידור של וויאג'ר ב יס פלוס, יצא לי לראות פרק מאוחר בלילה ובכלל חשבתי שהפסיקו לשדר מישהו יכול לעזור לי עם זמני שידור ועם איזה עונה זאת ואיזה פרק ? תודה

itstzar

New member
ראשון עד חמישי בשעה 17:25

ושידור חוזר באותו היום ( או יותר נכון למחרת
ב2:20 ומאחר ולא מזמן התחילו את כל הסדרה מההתחלה, הם כבר בתחילת העונה השנייה (נדמה לי שכבר פרק שלישי)

אזגל

New member
מה ?

אז שוב הפסדתי את תחילת הסדרה ? :( שיט אבל כאשר נפסקו השידורים זה היה בעונה החמישית או השישית אז למה לא שידרו את ההמשך ? נצטרך לחכות לסוף השידורים הנוכחים ?

Lu Tze

New member
הפסיקו את השידורים בסוף העונה ה-6

עד כמה שאני יודע, יס עוד לא קנו את העונה ה-7, אז לא נראה לי שהם עומדים לשדר את העונה ה-7 בסוף השידורים החוזרים.

lunar eclipse

New member
כן, תודה רבה ../images/Emo13.gif

מסתבר שלא עשו את השיר המלא אלא חתכו חלק

למעלה