שאלה.....

Moranus

New member
בעד

התלבושת האחידה חוסכת הרבה זמן יקר בבוקר ומוסיפה כמה שעות שינה!!! שלא היה לי תלבושת אחידה שעות הייתי מתלבטת מה ללבוש ואיזה חולצה תתאים לאיזה מכנס... אחרי זה שהיה תלבושת אחידה היו לי כמה חולצות טריקו רחבות צמודות והייתי בוחרת את צבע של חולצה שיתאים לבגד וזהו ניגמר ההתלבטות... אבל אם כבר הולכים על תלבושת אחידה למה לא עד הסוף??? מזה שווה רק חולצה ככה נשאר איזה מכנס ללבוש ואיזה נעליים... ולבטא את עצמך...סתם בולשיט אפשר לבטא את עצמך באיפור בלק בתספורת באביזרים (תלוי בבית ספר) ואפשר לבטא את עצמך אחרי הלימודים!!! התלבושת גורמת לצימצום פערים בין התלמידים. אבל יש ימים שנמאס מהתלבושת קנית איזה בגד שאתה רוצה להראות לכל העולם אז צריך לעשות יום בשבוע ללא תלבושת למשל יום שישי

kipodina

New member
מזה יום בלי תלבושת?

מה, אנחנו בהמורדים......... יש כאלו שבעד לתלבושת בגללהמורדים, סתם מושפעים..

i hate

New member
כן....

חברות שלי חושבות יהיו גם סט של חצאית וגם גינס ובכל מיני גזרות ומלא חולצות....קיצר כמו במורדים ושיהיה יום בלי תלבושת....פחחחחחח

Moranus

New member
לא הבנתי אותך....

מה קשור המורדים??? למה כמעט לכל נושא תמיד צריך להזכיר את המורדים...

kipodina

New member
קשור ועוד איך קשור

במורדים יש את היום ללא תלבושת אחידה ועכשיו כל המושפעים ומושפעות נורא מתרגשים שמשרד החינוך החליט שכמעט בכל עיר בארץ צריך להיות תלבושת אחידה הם מייחלים להיות, או לפחות רוצים להיות כמו לואיסנה והם חושבים שאם הם ילבשו חולצות מכוערות מסוג ז' הם יהיו כמו במורדים.....זה מה שקשור למורדים ו.......זהו..

Snow Yte

New member
בעד ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif או שאולי לא...

תחשבו על זה, לקום כל בוקר, לבחור בגדים, יום אחד לקום ולראות שכל הבגדים שאני אוהבת בכביסה, ונשארה רק חולצה אחת ג'יפית מגעילה... למה צריך את כל זה... האמת, שאני די בטוחה, שאם תהיה בבצפר שלי תלבושת אחידה אני אשנא את זה אחרי שבוע, ואגזור את החולצות, אעצב אותן מחדש, ואעביר בהן אישזהו שיפור... אבל המצב, לפחות בבצפר הקודם שלי, היה שחצי מהפרחות באות חצי ערומות, על אף שאסור, אבל מה לעשות, קצת קשה לאכוף את זה.... אני לא אכחיש שבאתי לא פעם עם גופיית מקרוני לבצפר וחטפתי נזיפה מהמורה שלי ופעם גם בקושי הכניסו אותי לשם... אבל יש גבול, יש אצלנו בנות שבאות לא פחות ולא יותר, עם חצי חזייה בחוץ, חולצה שהיא כבר יותר מבטן, וזה פשוט דוחה, מכנסי דפוקאותי, או משו דוחה אחר.... אומנם אלה שבאו ככה ימשיכו להתחכם ויגזרו את התלבושת אחידה גם מלמטה... אבל אולי איכשהו זה יעזור למצב... והאמת, שבישבילי, התלבושת אחידה לא תעשה מי יודע מה טוב, כי בסך הכל לא חסר לי בגדים, אני לא הולכת חצי ערומה לבצפר, וגם לא לוקח לי שעות בבוקר לבחור בגדים... אני לא מהטיפוסים האלה שחסר להם גבולות בנושא הזה... ובעצם, עכשיו אחרי שגמרתי לכתוב את ההודעה, אני בעצם לא בטוחה שאני בעד התלבושת.... כי בסך הכל, אותן פרחות יתחכמו עם זה כמו שהן מתחכמות היום... אבל שוין... אין לי תילבושת אחידה... וגם לא נראה לי שתהיה... אז זה לא ממש חשוב...

Dark Star03

New member
תלוי!!!!

אני בחטיבה ועולה לט' ואצלנו היתה תלבושת חופשית.. אבל שנה הבאה זה משתנה ותהיה תלבושת אחידה.. הכל בגלל הפרחות והערסים המטומטמים.. היה אסור לנו גופיות כפכפים ועד בלה בלה.. והם כל יום שמו זין והלכו כמו לחוף הים(אמיתי) והמורות התייאשו הפסיקו להעיר בקיצר יש תלבושת אחידה ויש יום של תלבושת חופשית... עכשיו מה שטוב כיתות ט' לא חייבות סמל יענו אז פשוט טריקו או להפוך חולצה כך שבכלל לא צריך לקנות... אבל מה שכן במשך השנה בטוח יתנו לנו ללכת בחולצות אם קשקושים אם זאתת לא חולצת בטן.... זהו טענתי את דבריי

יום בשבוע בלי תלבושת../images/Emo16.gif

לא נותן שום דבר. למה לעשות תלבושת אם במילא יום אחד לא צריך אותה?
ניר

mE and Me

New member
סתם משהו -

כתבת "יש אצלנו בנות שבאות לא פחות ולא יותר, עם חצי חזייה בחוץ [...]". אז אצלינו יש בנות שבאות לא עם יותר אלא עם *פחות*. פעם, ילדה אחת באה רק עם חזייה. כשננזפה ונשאלה למה היא הורידה את החולצה, היא אמרה שהיה לה חם (חחחחח...). זה היה אחרי איזו הצגה בתיאטרון. אין צורך לציין שכל הבנים היו מבסוטים...

שאאאאני

New member
בעד!!! כמו בעניין של זמן...סדרת חיי

יש להם כאלה חולצות תכלת מכופתרות והם כאילו לובשים אותם בשילוב מה שבא להם...או לפחות כמו של המורדים!!! =] חחחח בכל אופן אני מאוד בעד כי זה חוסך הרבהההה זמן יקר בבוקר שיכלול במקום עוד חצי שעה שינה ואולי אפילו יותר זמן להשקיע באיפור/שיער/מקלחת שלא תמיד אין שמן אליה בבוקר לחוץ!! יום נעים =]

royi00

New member
שלום...

אני רועי ואני חדש פה...אז קודם כל שלום... ובאשר לנושא: לדעתי תלבושת לבית הספר זה דבר סבבה,אבל לא שזה חולצת טי מגעילה שנהרסת אחרי כביסה אחת,עם היו עושים חולצות יום איכותיות אז זה היה באמת סבבה,כי החולצות הפשוטות האלה מגעילות... אצלנו בבית ספר היה לפני שנתיים חולצת ב"ס...כל התלמידים התנגדו,ושנה אחרי הורידו אותה...משמע שנה שעברה לא הייתה חולצת ב"ס,אני חושב שעם השנה יחזירו אותה שוב,אז כל ההורים יתנגדו כי אי אפשר כל שנה להחליט משהו אחר...כי החולצות כבר בפח...יותר משנה... רועי

למעלה