שאלה...

mr nice guy

New member
שאלה...

בואו נצא מנקודת הנחה, שלכל אדם חי שמת יש רוח. בואו נגיד שלעצרנו הרב... תינוקות רבים מתים ברחבי העולם מסיבות שונות, התינוקות יכולים להיות בני כמה שעות, כמה ימים-חודשים וכך הלאה. אז רוחם עוברת הלאה, ואז מה? הרי בתור היותם יצורים חיים על כדה"א הם לא למדו עוד כלום, לא יודעים ללכת, לספק את צרכיהם והכל, זאת אומרת שמישהו צריך לדאוג להם. איך זה מסתדר? השאלה מופנית בעיקר למי שלא מאמין באלוהי ישראל כי הוא יגיד שהתינוק ביצע תיקון, או משהו בסגנון.

A lost angel

New member
לתוך גוף של תינוק נכנסת נשמה

רק בברית\ה(אחרי שמונה ימים, אקיצר). אם הוא מת אחרי זה, אולי הוא כן למד משהו. הנשמה לומדת גם כשהנפש בורה. דנה

Candytuft faery

New member
לא הבנתי הכי את השאלה.

נגיד ככה בתוך תינוק חדש נכנסת נשמה בת 10000000 שנה אבל עדייין התינוק לא יודע מתמטיקה או משהו. התינוק לא יודע כלום פשוט כי הוא תינוק. לדעתי נשמה לא מקושרת לידע אלה מקושרת יותר לקטע הריגשי. אני לא יודעת אם התשובה ממש קשורה כי לא הכי הבנתי מה אתה שואל.

Swicca

New member
אני חושב פשוט .........

...... שמתמטיקה וכל השאר זה סתם בולשיט של המימד הזה יש לנו מליון ואחד דברים ללמוד והנשמה שלנו בטח ובטח שלא צריכה לדעת מתמטיקה ... חוץ מזה מאיפה לך שתינוק לא יודע מתמטיקה .. הוא עדיין לא יכול לדבר מה מתמטיקה תעזור לו בכלל .... ולנושא של ההודעה הראשונה אני חושב שהכל קורא בגלל סיבה ולכן עם התינוק מת אחרי שמונה שעות לאחר הלידה אולי כל מה שהוא היה צריך ללמוד זה שאנשים אוהבים אותו מאוד מאוד (אהבת אם וכ'ו) או משהו כזה שאולי נראה שטותי אבל לדעתי אין כזה דבר שהוא קטן מדי או שטותי מדי כי בעצם אישיות של אדם עשויה ממליון דברים קטנים כאלה שנראים לנו קצת חסרי משמעות ,לא!?

Candytuft faery

New member
הבאתי את מתמטיקה כדוג'

ותינוק לא יודע מתמטיקה 100% השכל שלו אפילו לא מפותח לדברים כאלו. הוא מפותח לדברים אחרים: לאכול ולחרבן זהו. אלא אם כן הילד הוא גאון. (שמעתי על אחד כזה שידע לפתור נוסחאות מתמטיות בגיל 3)

Candytuft faery

New member
הכוונה שלי הייתה שמה שהתינוקות

לומדים על כד''א מבחינת למידה פה בזמן החיים לא מתקשר לנשמה. הנשמה מתקשרת יותר לרגשות .

Swicca

New member
הסיבה היחידה לכך ....

.... היא שיש כל כך הרבה בולשיט על הפלנטה בימינו שאין לו הרבה הזדמנויות אבל עכשיו שאנשים חוזרים פתאום לקרוא ספרים ... ויש יותר ויותר נשים שמתעניינים במאגיה .. חח לאנושות עוד יש סיכוי ללמוד משהו אמיתי וזה לא ייקח להם שנים !

למעלה