שאלה...

rotemushka

New member
שאלה...

שלום! כעת אני עולה לכיתה יב' וברצוני להמשיך וללמוד בעתיד אדריכלות ואריכטקטורה באונ'. הייתי רוצה לדעת בבקשה, אם ישנם מקצועות מיוחדים שמומלץ להתרכז ולשים דגש מיוחד עלי הם על מנת להתקבל למוסד ברמה גבוהה? תודה רבה:)

הכנה לאדריכלות

דרישות הקבלה לאדריכלות הן גבוהות ורצוי לקבל ציונים גבוהים בבחינות הבגרות. ברוב מוסדות הלימוד דורשים אנגלית ומתימטיקה ברמה של 4 יחידות לימוד לפחות. ישנם מוסדות הדורשים בנוסף גם תיק עבודות ו/או עמידה בבחינות מיון בעיצוב, רישום וכד'.

rotemushka

New member
רגע...

אם אין לי רקע בעיצוב (אין כזו מגמה בבית הספר שלי) מה אפשר לעשות בעניין? יש איזה קורס או משהו שאני יכולה לקחת?

אדריכלות

יש קורסים רבים בעיצוב/רישום וכד'. תבדקי באזור מגוריך (למשל במתנ"ס או בעיתונות המקומית, במוזיאון). את יכולה להתייעץ עם מורה לאמנות בבית הספר או עם היועצת. אם תרצי מידע לגבי קורסים מקצועיים (לא רק חוג) אנא צייני באיזה נושא ובאיזה אזור בארץ את מעוניינת ללמוד.

לימודי אמנות

עיצוב/רישום בנתניה להלן מספר מוסדות לימוד שמלמדים קורסים קצרים, לא אקדמים בעצוב, גרפיקה או ציור. זוהי רשימה חלקית, שכן לא ציינת איזה תחום הינך רוצה ללמוד. זה יכול להיות קצה חוט בשבילך. מכללת אורט נתניה הרמלין, לימודים שונים אונ' פתוחה, חשיפה, תקשורת טלוויזיה ומולטימדיה, בכפר הירוק מכללת אורט כפר סבא, שפירא, לימודים שונים מכללת בית רבקה, מכללה לחינוך,כפר חב"ד ב'/דתי לבנות עיריית נתניה, תיכוניה וקתדרה עממית הסטודיו, בי"ס ללימודי אמנות, רעננה תמליל, רעננה

למעלה