שאלה.....

ORENOREN11

New member
שאלה.....

אני מתכוון לעבור לניו יורק אחרי סיום הלימודים בעיקר כדי להרוויח כסף ולהנות. ולשאלתי- אתם חושבים שנער בן 17 יכול להסתדר לבד בניו יורק במשך תקופה ממושכת? אני מתלבט איך אני אסתדר שם לבד....(אבל אני חושב שרק ההתחלה היא קשה אח"כ מסתדרים.......).

עיצה שלי ..

אל תילך על זה- תהיה עם ההורים עד שדסתדר- יעשו לך סרטים השגרירות וזה לא שווה לך גם הF.B.I ואני יודע את זה עדיף לך שתהיה מבוגר יותר לעשות את זה מקווה שעזרתי לך יום נעים רועי

CosmikDebris

New member
איפה אתה חי?

האב בי איי, לא ישימו זין על איזה מישהו בן 17 בניו יורק. סתם יהיה לו קשה בהתחלה להסתדר עם מקום לישון והכל. ועבודה הוא ימצא באיזה מקום של ישראלים שרוצים עובדים בזול וזהו.

אז אחי יש לי הפתעה בשבילך

כל מי שלא נראה להם ואין לו אשרת כניסה מקפלים טותו ומעיפים אותו אני לא אומר שזה קרה לי אלה לחברים של אחי!

CosmikDebris

New member
so he gets a viza and finds a job

here ואין לי כוח לשטויות שלך, אני מכיר פה מספיק ישראלים שהם פה לא חוקית. ועובדים לא חוקית הבעיה היא שהוא לא יוכל לצאת אם הוא לא משיג גרין קארד או מתחתן עם איזה אמריקאית. כי אז הוא בחיים לא יוכל לחזור לארה"ב

נכון

וחבל שאין את זה גם במדינה שלנו לתפוס בני ........ שעובדים לא חוקיים ולקפל אותם

CosmikDebris

New member
אני אפילו לא יתחיל להתווכח איתך

רק אני מבקש ממך, אתה לא צריך לעזוב את המשפחה שלך כדי שאולי תוכל לחסוך מספיק כסף כדי שלבת שלך יהיה עתיד יותר טוב משלך, אז אל תזיין בשכל. אחנו לא צריכים את החוכמות שלך פה.

אליאב אחי מה נסגר איתך???

קודם כל אני בן 21!! שנית כל אני נוסע לחופשה לאחותי לחודש- ככה יש לי הרבה כסף שככה אני יכול להשתמש בזה ואני ממש לא עושה פה חוכמות על אף אחד שיהיה ברור יום נעים רועי

Emc2

New member
רציני לא הבנת על מה הוא מדבר?

או שאתה סתם משחק אותה לא מבין?

לדעתי האישית

בגיל 17- אין לבן אדם או לנוער ללכת לעבוד שם !! שם יוכלו אותו בלי מלח. זה לא כמו ישראל . קח את זה לתשומת לבך לילה טוב רועי

woohooha

New member
עיצה טובה מאיש טוב עוד יותר

OrenOren11 החלקת על השכל או מה? למה לך לנסוע לניו-יורק בשביל לעבוד כשהכרטיס טיסה לשם יעלה לך לפחות 3 חודשים של עבודה. תשאר בארץ ותעבוד פה בשליחויות או משהו. יש מספיק. חוץ מזה המגורים שם יעלו לך פול כסף כשכאן אתה יכול לישון בבית של אמא ואבא הנחמדים. אקיצר תשאר בארץ.

eori

New member
tshuva

hake od kama shanim ani omer leha ki ahoti lifney 10 hodasim avra le manheten ve behlal lo kal sham! ve rak ahshav aharey 10 hodashim mathilim hadvrim lhistater az hake kama shanim kshe e-hiye leha yoter kesef ve stam sheela ma im zava(army)?1 ve rak she teda rov ha anashim she shama hem bney 20+ az tahshov tov tov lifney she ata ose et ze

למעלה