שאלה...

MOR@N

New member
שאלה...

להוריד שירים בנאפסטר זה עוד בתשלום?

kirk hammet

New member
לא נכון

למרות שלא ניסיתי בזמן האחרון להוריד נניח שירים של מטאליקה , אנוכי מוריד שירים יופי.... היום הורדתי 5 שירים .... אם אתם תוהים איזה , הנה לכם הרשימה הנלוזה של עבירותיי על החוק היום: 1- ricky martin- un dos tres maria (בשביל הנוסטלגיה!) 2- girls just wanna have fun (אני אוהב שירים מצחיקים וישנים) 3- the doors in concert disc 1 - who do you love (יש איזשהי סיבה שלא?) 4- WWF - undertaker original theme (אני הייתי מעריץ גדול , וחוץ מזה זה מצמרר ביותר , מומלץץץץץץץץץ !) 5- nirvana - unplugged in NY - where did you sleep last night (כזה שיר גדול , מתוך הופעה גדולה , של להקה גדולה ! my girl , my girl don`t like me ....) אולי אני יעבור על החוק עוד קצת ???

black soul

New member
יש תוכנות אחרות בשימוש

והרבה יותר טובות מנפסטר זה לא סוף העולם!

איזה בדיוק?

ואל תאמרו איימש, עד עכשיו אין שום תוכנה שמחוברים אליה הרבה כמו נאפסטר - וזה הדבר היחיד שחשוב בערך shine

דווקא כן.

איימש הרבה יותר טוב, ובדר``כ מספר המחוברים עומד על 60,000. זה מספיק בשבילי. אני הפסקתי מזמן להשתמש בנאפסטר, עקב הודעות טראנספר ארור למיניהן שהיו ממש מעיקות, את זה אין באיימש, אז מה אם זה יותר איטי...

rastotman

New member
איטי?

האיימיש פי שתיים יותר מהיר מהנפסטר- הבעיה היא באמת חוסר של אנשים עם שירים שאני רוצה- וגם גיליתי את רדיו במה אז אני בכלל כבר לא מחפשת שירים שינעימו את שהותי ברשת. אבל בכל זאת אני רוצה לתרום את חלקי לחברה- איך אני יכולה להעלות שירים לאיימיש? -בכלל, כשאני מיתעקשת לשים שיר שכנראה יש אותו רק לבן אדם אחד בעולם שמיתחבר לעשר דקות בשבוע- על היי, ובסוף מצליחה להוריד, אני מרגישה כאילו הבאתי בקבוק שמן לחלק לעניים.

kirk hammet

New member
לא נכוןןןן

האיימיש הרבה הרבה הרבה הרבה יותר איטי מהנאפסטר , אם אני מחפש בו שירים אני מוצא בערך 6 MATCHES ת וזה משגע את השכל ! מה גם שאין עברית וזה ממש חרא

סופרמן18

New member
יש באיימאש עברית

ואפילו זה מתפקד יותר טוב מנאפסטר כי בנאפסטר אתה מקבל לפעמים חוץ מהתוצאות בעברית כל מיני תוצאות בג`יבריש או תוצאות בעברית שלא קשורות בכלל ובאיימאש זה לא קורה(לפחות לא קרה לי עד עכשיו) ערן

snaps

New member
מישהו יכול להסביר

לי בבקשה איך משתמשים באיימאש המעצבן הזה ???

אתה צודק -

אבל, אין הרבה יוזרים שיש להם שירים בעברית נדירות הפעמים שהצלחתי לסיים להוריד שיר בעברית מהיאנרטנט

kirk hammet

New member
אז איך זה

שאני חיפשתי זוהר ארגוב (לא יעזור , אני אוהב את הזמר הזה !) וזה לא מצא לי כלום ??? וחיפשתי מטאליקה ואחריי הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה זמן זה מצא לי בערך 6 שירים ... מנוולים !

Levinzone

New member
חרטא

עכשיו הורדתי בלדה לחובש.. ואני שומעת את זה אפילו עכשיו.. :((( וגם בנאפסטר אין יותר מדי שירים עבריים. יו איזה שיר עצוב

למעלה