שאלה...

seti2

New member
שאלה...

של מי מהיוצרים של סטאר טרק היה הרעיון המפגר לקרוא לכוכבים של הרומיולונים רמוס ורומיולוס???? (להזכירכם מייסדי העיר רומא במיתולוגיה הרומית) לא יכלו למצוא להם שמות נורמלים כמו רומיולניה או משהו????

Sefy

New member
אני מהמר על ריק ברמן המאפן

לפחות על השם רמוס, כי יש לו משאלת מוות שירמסו אותו.

Sefy

New member
רומיולס כן, רמוס לא היה קיים אז...

לפחות עד כמה שזכור לי, השם הזה לא היה קיים אז.

sysiphus

New member
היה קיים גם היה

ספוק מזכיר את שני השמות אם איני טועה. אני זוכר את זה כי מדובר בפאשלה קלה. על המסך הופיע מפה חללית של האזור הניטראלי וסומנו שתי פלנטות: רומיולוס ורומיי (איות אנגלי: Romulus, Romii) אבל ספוק אמר רומיולוס ורמוס. טעות קלה בתסריט / בהפקה. כך או כך, העובדה שקיימות שם שתי פלנטות בשם הזה היא עובדה TOS עתיקת-יומין. אגב, התסריטאי של TREK 10 הוא אוהד TREK מושבע וספציפית אוהד של הסדרה המקורית (יצער את ספי לשמוע וודאי...) - שימו לב לפרט הטריוויה שרשום עליו ב-IMDB... לא פלא שהבחור עשה סרט על רומיולאנים.

Sefy

New member
תוכל בבקשה לומר איזה פרק בדיוק ?

וממש לא יצער אותי שהתסריטאי אוהד של TOS כי מי שהרג את Trek כי זו עבודה של צמד החמד שנקרא B&B והמספרים מוכיחים את זה (יצער אותך לשמוע) אבל כל ההוכחות בלינקים ששמתי למעלה. וזה שקיימים שתיי פלנטות זה דבר אחד, אבל השמות שונים כפי שאתה רואה.

ליזידי

New member
זה בטח ג'ין רודנברי זצוק"ל

ואני לפחות מגבה את עצמי בעובדות: לך לראות את הפרק "Balance of Terror" ב-TOS. תזכיר לי ספי, מה אמרת על זיכרון צילומי?
מזכירים שם את שני הכוכבים, והכתיב של רמוס במפה הוא
"Romii". וגם את התואר של שליט האימפריה מזכירים שם - "praetor". להזכירך, פראטור בלטינית (השפה הרשמית של רומא) הוא "שליט שופט", ו"פראטוריום" היא הלשכה של גנרל צבאי. ולא רק זה - לרומולנים יש גם סנאט, ויו"ר הסנאט נקרא "פרו-קונסול". ממש במקרה. שום קשר לאימפרייה הרומאית. וכן, אני דוברת 5 וחצי שפות.

Sefy

New member
זיכרון צילומי זה לא מילים ../images/Emo3.gif

זה תמונות, כל מה שאני רואה אני זוכר, לא מילים או מספרים, זה כבר לא זיכרון צילומי. ואם זה נקרא Romii איך זה נהיה רמוס בדיוק ? אין שום S בשם

Sefy

New member
מתי ראית את הפרק בפעם האחרונה ?

הפעם האחרונה שאני זכיתי לראות TOS היה לפני 12 שנה, אז הזכרון שלי לפרקים די מדהים שעוד קיים בכלל, לאור העובדה שראיתי כל פרק בין פעם אחד לאולי פעמיים

ליזידי

New member
ביפ ביפ ביפ

כבר שנה בערך שהם מקרינים את כל הפרקים, כל יום. לפי החשבון שלי זה אומר בערך 2-3 סבבים בינתיים.

Sefy

New member
לי אין אפשרות לראות, אין לי ביפ ../images/Emo7.gif

אז ממתי את בכלל רואה TOS ? חשבתי שאת לא סובלת את קירק

נראה לי מטומטם לגמרי

להשוות סדרה שראית לפני 12 שנים וכרגע אמרת שאתה לא זוכר פרקים ממנה לסדרות שהראו לפני מס' שנים מועט או שמראים עכשיו בTV,

Sefy

New member
נראה לי מטומטם לגמרי

לרדת לרמה שלך, אבל מכיוון שאני הולך הביתה ולא התייחס אליך מעבר לזה אז בכל זאת אני אגיב. אומנם ראיתי את הסדרה לפני יותר מ 12 שנה, אבל אני זוכר אותה יותר טוב מאיך שאתה זוכר איך להשתמש בנימוסים. ואני אמרתי שאני לא זוכר מילים ומספרים, אתה כפי שנראה לא זוכר מה שקראת לפני שתיי דקות.

אילו נימוסין

אתה מתווכח עם כולם בפורום הזה ,אתה רב עם לוגרוס ולו טזו וסטאררר ואיתי , אז הגיע הזמן להפסיק לדבר שטויות.

Sefy

New member
בוא נעשה תיקונים פה...

לוגרוס, בהודעה הראשונה שלו בכלל פה התקיף אותי קודם. עם לו טזו, הוא עצמו ענה לך, אנחנו עושים דיון ולא מתווכחים. סטאר אני לא מזה בכלל את השם. ואת הפרצוף שלך אני כבר מכיר טוב מאד מפורומים אחרים שגם בהם אתה מגעיל אז אני פשוט נותן לך את אותו הכבוד.

deathcaster

New member
אני חושב שאם הייתה לך קצת יותר

סבלנות ויכולת הבנת הנקרא ..אהה כן וגם נימוס ...לא יזיק ...היית מבין שאדון ספי לא עשה שום דבר רע , אולי משעמם לך ואתה מחפש לפתוח ויכוח ? אם כן יש חדר " ויכוח " בבאחד הסרטים של מונטי פייטון - קטע אדיר , אני ממליץ !

למעלה