שאלה...

EXTAZA16

New member
שאלה...

היום היה לי טסט בבוקר, כנראה שנכשלתי כי הבוחנת נתנה לי ברקס... רציתי לשאול באיזה מיקרים אני יכול להגיש ערעור... הבחונת ניסתה להכשיל אותי בכך שהגענו לצומת... צד ימין היה אין כניסה משני הכיוונים, ישר היה כניסה רק לאוטבוסים והייתה מותרת הפנייה רק שמאלה... שהגעתי לצומת היא אמרה לי "סע לאן שאתה חושב" יענתו סע לאן שאתה רוצה בצומת, לאיזה כיוון שבא לך... ופה באה ההכשלה... מרוב לחץ באתי לפנות ימינה... ולא חשבתי עוד שנייה לחשוב אם זאת פנייה נכונה ובאתי לפנות לאין כניסה משני הכיוונים... קיצור היא דפקה וואחד ברקס עפתי קדימה... (נכנסתי לצומת באופן נכון של עצירה וכו'...) רציתי לשאול אם אני יכול לערער על ההכשלה שהיא עשתה לי... הבוחנים צריכים להוביל את הנבחן בדרך מסויימת לא להגיד תפנה לאן שאתה חושב, כדי לראות מה הנבחן יעשה... (לא ככה?) 1.אז אני רוצה לדעת אם אני יכול לערער במקרה כזה, כי זה ממש עצבן אותי... 2.איך הולך תהליך הערעור... חוץ מזה נסעתי טוב, לא עברתי את המהירויות המותרות ואני חושב שהיה צריך להגיע לי לעבור... תודה מראש, שחר...

ranzz

New member
אני בטוח שאם תחשוב בהגיון

תבין שאין שום סיבה לערעור ואתה סתם מדבר מתוך תסכול. זה מקובל לחלוטין שהבוחן יבדוק את יכולות ההבנה שלך בכביש ויראה איך אתה מסתדר עם כבישים וצמתים שאתה לא מכיר, ולאו דווקא במקומות שתרגלת שלושים פעם בשיעורים - חוכמה גדולה לעשות טסט במקום שאתה מכיר כמו כף ידך. "הבוחנים צריכים להוביל את הנבחן בדרך מסויימת לא להגיד תפנה לאן שאתה חושב, כדי לראות מה הנבחן יעשה". אממ, מי אמר? למה לא? בקיצור, בהצלחה בטסט הבא.

BlackSheep

New member
זה

מצחיק כי למרות שהטסט היה באיזור שאני הייתי בו אלף פעם פשוט נהגתי כמו רובוט ימינה שמאלה תמרורים ןמכוניות ואהולכי רגל חוצמזה לא ראיתי כלום ולא קלטתי מה קורה מסביבי (חוצמה מהטסטר שחיפש אוצרות באף מרוב שיעמום)

eliad2

New member
שחר אתה בסדר!?!?!?

עשינו את הצומת הזאת טריליארד פעם עם אריה , דוקא על זה אתה צריך לפשל!

שמע חמוד../images/Emo80.gif

אין לך זכות לערער על הכביכול הכשלה. בדר"כ כשטסטר לוקח אותך למסלול שלו, ויש אין כניסה, אתה אמור לדעת שאסור לך להכנס לרחוב המסויים הזה. קריאת תמרורים ונהיגה על פיהם היא חלק חשוב בטסט. היא דווקא היתה נחמדה שעוררה אותך ואמרה "סע לאן שאתה חושב...". הכוונה היא לא לאן שבא לך, אלא לאן שמותר לך.

למעלה