שלום, יש לי שאלה בקשר לחוקים... כפי שמתואר באיור (שתקו, אני לא פיקאסו) (אני זה אוטו שבא איפה שהחץ האדום) האם הגבלת המהירות חלה עליי? והאם גם אם המשטרה תעצור אותי אני יהיה זכאי?
עד הצומת הנ"ל יש הגבל מהירות של 60, עכשיו אחרי הצומת עקרונית התבטלת ההגבלת המהירות נכון? ובגלל שזה לא בנתיב שלי אז מבחינתי אני יכול לסוע 80 נכון?(מדובר על כביש בינעירוני) אם DRIVER2BE או DRIVE GUY יענו אודה להם מאד...
אם אחרי צומת אין אף תמרור זה מהירות של דרך עירונית(במידה וזו דרך עירונית) אבל אני מאמין שהאיור לא מדויק והשלט קצת יותר רחוק כי הרי אין סיבה שאלה שבאים מימין יוכלו לנסוע 60 ואתה רק 50
הגבלת המהירות אכן מתבטלת בצומת הקרוב, אך באמת אין שום סיבה שמי שמגיע מימין יהיה מוגבל למהירות 60 קמ"ש בעוד אתה תוכל לנסוע במהירות 80 קמ"ש (ציינת שהדרך אינה עירונית. קיימות שתי אפשרויות הנראות סבירות - א. הציור אינו מדויק. ב. טעות בתימרור (גם זה קורה). בברכה, דרור, צוות Driver2b.
מדויק מבחינה סכמטית- השלט ניצב לפני שנגמר מסלול ההאצה. אוקיי, אז הבנתי.. כנראה יש טעות באמת כי זה שלט כזה של מע"צ שהציבו אותו שם בגלל עבודות בכביש. תודה רבה!