שאלה <?> הסט עם התמונה הזאת צולם לפני הפוני השחור או אחרי?
B buzaglo New member 6/7/03 #6 אני חושב שזה לפני הפוני השחור../images/Emo41.gif אבל למה זה כל כך חשוב ? זה לאתר או משהו?
B buzaglo New member 7/7/03 #9 מממ ומה הכתובת של האתר שלך?../images/Emo41.gif תשימי תתמונה הזו לפני התמונה עם הפוני זה לא הכי קריטי. ואם למישהו יש תלונות עם זה את תמיד יכולה להאשים אותי
מממ ומה הכתובת של האתר שלך?../images/Emo41.gif תשימי תתמונה הזו לפני התמונה עם הפוני זה לא הכי קריטי. ואם למישהו יש תלונות עם זה את תמיד יכולה להאשים אותי
F faNATYc New member 7/7/03 #10 הינה: C:\Documents and Settings\Hebrew\My Documents\My Webs\nati3\index.htm תפרוץ לי למחשב ותוכל לראות ת'אתר...
הינה: C:\Documents and Settings\Hebrew\My Documents\My Webs\nati3\index.htm תפרוץ לי למחשב ותוכל לראות ת'אתר...
B buzaglo New member 8/7/03 #11 פחחח איזה קרוע את../images/Emo41.gif אני מסתכל ואומר מה הדפוקה הזו רוצה ממני C:\Documents and Settings רק אחר כך ראיתי את ההמשך אז את מתכננת להעלות את האתר הקיץ?
פחחח איזה קרוע את../images/Emo41.gif אני מסתכל ואומר מה הדפוקה הזו רוצה ממני C:\Documents and Settings רק אחר כך ראיתי את ההמשך אז את מתכננת להעלות את האתר הקיץ?
N niravital New member 8/7/03 #12 חחחחחח זה באמת היה טוב ../images/Emo6.gif בוזי אתה צריך ללמוד לקרוא עד הסוף