שאלה

יאנה י

New member
שאלה

מה ההתקפות של מיוטיסמון. אני צריכה את זה למאמר.אשמח אם תצרפו תמונה. תודה מראש חברים.

LILO digital

New member
ההתקפה של הדיג'ימון שלי?

למיוטיסמון יש שתי התקפות: "כנף דביקה" (גל של עטלפים מוצצי דם) ו"ברק ארגמן" (ירייה כואבת של ברק אדום)

יאנה י

New member
תמשיכו לישלוח מידע...........

ותמונות ומה שבא על הכי חמוד בעולם

LILO digital

New member
מזמן!!!

כבר מזמן קבעתי בעלות עליו! עוד מהשנה שעברה. מיוטיסמון בכבודו ובעצמו התארח כאן בפורום (אולי הוא שוב יקפוץ לביקור) והיינו מנהלים שיחות מוזרות ביחסי מאמנת-דיג'ימון. יש לי אלבום שלם איתו. הנה אחת התמונות:

LILO digital

New member
מצאתי תמונה!!

חיפשתי תמונה שלי ושל מיוטיסמון מעוד כשהייתי קטנה מאוד (אני מכירה אותו המון זמן...) כי עוד לא החלטתי אם אני מוכנה להראות לכם תמונה שלי מהתקופה הנוכחית. בתמונה - אני בת ארבע וחצי, מודדת כובע, ומיוטיסמון מנסה לחייך כי הצלם ביקש אבל לא הצליח - הוא יותר מידי רציני...

Apikachu L

New member
הורסת שכמותך../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

רגע - איל משלבים תמונות ניסיתי לעשות פעם משהו כזה ואין לא הצלחתי.

אממ..

אני מנצלש'ת,למישהו יש תמונות של דמהדווימון(אתם,יודעים הבונבון השחור הקטן עם הכנפיים שלי ^^),אתם יכולים לשים את התמונות שלו פה?..

Apikachu L

New member
תמונה

למה להרוג את השירשור? לאיש אין תמונות? סליחה מראש אבל אני מוכרחה לעשות משהו...........לגבי עצמי ........מקווה שלא הפרעתי...........

למעלה