שאלה

shiri4886

New member
שאלה

זה נורמלי שבשיעור 20 עוד יש הערות ודברים שאני לא עושה נכון כמו פניות וכאלה , נכון? או שהכל אמור להיות כבר דיי מושלם...

ranzz

New member
נורמלי לחלוטין.

למה נראה לך שלא כולם עוברים טסט ראשון אחרי 28 שיעורים? כי בן אדם לא נוהג "מושלם" לא אחרי 20 שיעורים, לא אחרי 100 שיעורים, וגם לא אחרי טסט.

shiri4886

New member
הבנתי...צודק..תודה

ד"א.. המורה שלי שאל אותי מתי יש לי 17 שיעור קודם.. זה סימן טוב , לא?

ranzz

New member
זה סימן שהוא רוצה להגיש אותך לטסט

הרי זו כל המטרה של שיעורי הנהיגה, לא? לגשת לטסט בסוף. יש לו את תכנוני הזמן וההגשות שלו - לכן הוא היה צריך לדעת בדיוק איפה הוא עומד איתך.

shiri4886

New member
חשבתי על זה...אבל

אני רק בשיעור 20...ועוד יש לי טעויות...והוא מעיר לי.. נכון שיש שיעורים שיש חצי שיעור ממש מושלם.. אבל עוד לא קרה לי שיעור מושלם לגמרי... יענו , זה מוזר לי שהוא חושב על טסט..

ranzz

New member
זה לא מוזר בכלל.

אני לא מבין מה מוזר בזה שהמורה רוצה לדעת אם את יכולה לגשת עוד שבועיים או עוד 4 חודשים? וד"א, באמת מתי יש לך 17?

ranzz

New member
וואלה? פנויה?

אה, מבין מהחתימה שלא
סתם צוחק. בקיצור, הוא סתם שאל אותך בגלל שיקולים שלו, זה לא כאילו הוא רוצה להגיש אותך לטסט מחר, סתם מסתכל על התמונה הכללית.

ranzz

New member
אם באת בשביל לשמוע מילים טובות

אז זה סימן מצויין! הוא חושב שאת מתקדמת עד כדי כך מצויין שהוא כבר רוצה להגיש אותך לטסט..! ואם באת בשביל לשמוע את האמת, אז זה לא סימן לכלום.

shiri4886

New member
אז תחליט ...אתה נוגד את עצמך

בהתחלה ששאלתי אמרת שזה סימן שהוא מתכנן על מתי להגיש אותי ועכשיו אתה אומר שזה לא אומר כלום................ תחליט !!!

ranzz

New member
אם היית פנויה הייתי יותר החלטי.

חבל שקצת ציניות את לא יכולה להבין. אבל בשורה התחתונה זה לא סימן לכלום. זו סתם הייתה שאלה, אולי גם הוא התעניין בך ויש לו כלל ברזל של מינימום גיל 17?

be_roo

New member
אין נהג שלא טועה

גם מתלמד, גם נהג שהרגע הוציא רשיון, גם מי שנמצא שנה על הכיבשוגם מי שיש לו ותק של 10 שנים ומעלה. כולם טועים, החוכמה היא להכיר בטעות כשהיא מתרחשת ולדעת מה לעשות כדי שהטעות לא תהפוך לתאונה, וללומד לקח כדי שהיא לא תתרחש שוב.

pomelit

New member
הערות אפשר לתת לכולם

אחת החוויות היותר מעניינות שעברתי במסגרת הנהיגה היתה ליסוע עם בוחן תנועה במשך חצי שעה, כדי שהוא יוכל לראות איפה אני בסדר ואיפה יש מקום לשפר. ואני נהגת ותיקה למדי, עם יותר מ 200 אלף קילומטר בעברי. והיו לבוחן כמה הערות, והיה לי חשוב לשמוע אותן, ואני בטוחה שהנהיגה שלי השתפרה בעקבות ההערות האלה והעובדה שהפנמתי אותן. אין אף נהג שלא יכול להשכיל מהערות רלוונטיות.

דהאנית

New member
שטויות, אולי המורה שלך קפדן מדי.

תלוי באמת איזה טעויות אלה, אבל אני שעברתי מזמן את ה-20, (אני ב-21) גם שוכחת לפעמים דברים והמורה שלי אומר שאני נוהגת טוב מאוד. ככה זה. הוא גם אומר שהבן שלו עבר טסט ועדיין לא נוהג מעולה, כי אין כמו ניסיון.

halva26

New member
כנס!

20 שיעורים זה בוודאי לא הרבה שיעורים אני לדוגמא ניגשתי לטסט אחר י למעלה מ 40 שיעורים אין שום סיבה בעולם שמישהו יידע לנהוג אחרי 20 שיעורים , לכן אין לך מה לדאוג ושיהיה לך רק בהצלחה!

למעלה