שאלה...

• פותח הנושא seti2
  • פורסם בתאריך

seti2

New member
שאלה...

מישהו מכיר חנויות טובות למוצרי סטאר טרק בלונדון אני מחפש בעיקר משחקי מחשב נדירים בגוגל לא מצאתי כלום.

TOMPARIS

New member
יש אץת האקספריאנס החדש של לונדון

אולי יש להם חנות למה שאתה צריך

seti2

New member
אין כבר...

זו היתה תערוכה נודדת והיא יצאה מלונדון באפריל.

sysiphus

New member
החנות הכי גדולה בעולם...

למוצרי מס"ב, מדע בדיוני, פנטסיה, קומיקס ואימה נמצאת בלונדון.... למקרה שלא ידעת... The Forbidden Planet מסתרעת על פני שתי קומות ותמצא בה הכל: משחקי מחשב, משחקי יד, ספרי חוקים של כל משחק תפקידים, ספרי קריאה, קומיקס, מדריכים, ספרים טכניים ומדריכי פרקים, לוחות שנה, פוסטרים, דגמים, בובות, חרבות, קלטות וידאו, DVD's ומה עוד... כמו כן יהיו שם פרסומים לכל האירועים הרלוונטיים בעולם הזה באנגליה בחודשים הקרובים, ואם תצטרך משהו ספציפי, פשוט תשאל את המוכרים... אני לא זוכר את הכתובת המדויקת, אבל החנות נמצאת בצד הדרומי של NEW Oxford Street. תחנת ה-tube הכי קרובה היא Totenham Court Road, ממנה עולים בפינת New Oxford Street ו-Charing Cross ופונים לכיוון שבו רחוב אוקספורד ממשיך מזרחה (בערך). יש עוד מספר חנויות קומיקס ומשחקי תפקידים נוספות באזור - אם תלך על רחובCharing Cross (כל חנויות הספרים הגדולות ביותר בעולם נמצאות על "רחוב הספרים הלונדוני" - הרחוב הזה) אבל אם אתה מחפש משהו מאוד ספציפי, כמו שאני מבין, הכי טוב זה להגיע לשם, להוציא כמות כסף מכובדת ואז לשאול...

למעלה