שאלה!

OMydLOI

New member
שאלה!

יש לי רוחות בבבית? אם כן איך אני יכול לדבר איתם???? והם רואות כל מה שאני עושה??????

I am a freak

New member
כמה תשובות...../images/Emo26.gif

על השאלה "האם יש לי רוחות בבית" אני לא יכול לענות. את צריכה לנסות ולבדוק.
אתה יכול לתקשר איתם בהומן דרכים. סיאנס למשל.
ועד כמה שיידוע לי- הן רואות כל מה שאתה רואה. יכול להיות שבדרכים אחרות- אבל... כן. יום נעים,

אני חושב שאני יכול לעזור,ועלמהפורום

האם הפורום לא יכול לעזור????אז מה הנושא שלו?לדבר על רוחות רפאים בלי שום קשר אליהם? אני ממליץ לך להכנס לפרום מאגיה וכישוף.למרות שלחש לא תקבלי וסיאנס זה לא הדבר הנכון לכל אחד,הרי זה מסוכן,ייתכן וישנן שיטות גירוש ללא צורך ידע במאגיה. ואיך מנהל פורום שולח אנשים לבצע סיאנס? אני מבין שידע כללי לפחות אין לך, אז אם ברצונך לשפר את הפורום(כפי שרשום בהודעה שלמעלה)אני מציע לך להרחיב אופקים בנושא,הרי רוחות ומיסטיקה הולכים יד ביד,אז כדאי מאוד שתתחיל... אני מקווה שהבנת שאני רק מנסה לתת פה ביקורת בונה,וייתכן ויראה כאילו תקפתי ואני רוצה להדגיש שאני לא. חביב הקסם

Nizzan Cohen

New member
הממממ... תגובה ברוח טובה ../images/Emo13.gif

מנהל הפורום טרח להזכיר יותר מפעם אחת שסיאנס הוא דבר מסוכן שלא רצוי שכל אחד יעשה. אבל מהצד השני השאלה ששאלו כאן היא - "כיצד לדעת אם יש לי רוחות בבית?", והתשובה של המנהל היתה שאפשר לעשות סיאנס. אני חושב שהוא הדגיש כבר מספיק פעמים שזה מסוכן, ושהוא לא צריך להגיד את זה בכל הודעה שבה הוא מזכיר את המילה "סיאנס" - כי זה פורום רוחות רפאים והמילה נאמרת הרבה. Nizzan "Tembel" Cohen

I am a freak

New member
פחחחח... לא אין ידע כללי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לך תרשום את השורה הזו שכתבת, בפורום מאגיה וכישוף- ואני מצטט (
)- "...ייתכן וישנן שיטות גירוש ללא צורך ידע במאגיה." תראה מה יגידו לך
אלא אם אתה יכול לבקש ולהתחנן מהרוח שתצא- והיא תהיה מספיק נחמדה בשביל לצאת. במקרה שזה לא עובד, אתה צריך להשתמש בדרך -מאגית- כדי לגרש אותה. ואתה לא יכול להשתמש במאגיה בלי לדעת איך עושים את זה. זה היה אחד המשפטים היותר אהם... _______ (תשלים לבד) ששמעתי.
ביקורת בונה לא עושים ככה. ככה מנסים לתקוף- בדיוק מה שלא רצית לעשות. או שבצם ניסיתי להראות כמה שאתה גבר (שלא מבין כלום)
(
). תפתור את זה עם עצמך.
אתה לא יכול להתפרץ לפורום ביום בהיר אחד ולהחליט שאתה יודע עליו הכול. אני הזהרתי המון פעמים מהסיכונים הכרוחים בסיאנס. זה שאתה לא הייתה כאן כדי לקרוא את מה שכתבתי- לא אומר שלא כתבתי את זה
בכלל.... השורות הראשונות לא היו מובנות. מוכן לנסח ולהעלות את זה לכאן שוב
תודה...
בקשר לידע שלי. אתה מוזמן להצטרף לפורום ולראות לגבי הידע שלי. אני מבטיח שלא תתאכזב.
ואם אתה חושב שניסיתי ליתקוף אותך באיזה שהוא חלק מההודעה שלי- אתה טועה. זו בסך הכול ב-י-ק-ו-ר-ת __ ב-ו-נ-ה __ (-
-) תודה על הודעתך ויום נעים,

למעלה