שאלה

ערן24

New member
שאלה

שלום לכל חברי הפורום. כפי שאתם יודעים (או לא) קיים בארה``ב מגזין שנקרא ``WINE SPECTATURES``.אם אתם לא מכירים-זו חבורה של מומחים/טועמים/פלצנים (מחק את המיותר),שפשוט לוקחת יינות מכל הסוגים,זולים ויקרים,לבנים,אדומים,ממש הכל,ומדרגת אותם.כמו כן הם מוסיפים מידע על היין,אם שווה לתת לו לעמוד או לא ,וכדומה... ועכשיו לשאלה,בארה``ב קיים ספר עב-כרס,שמכיל המון יינות והמון מבחנים.רציתי לדעת אם אפשר להשיג את הספר זה גם בארץ. אם יש למישהו מושג-אני אשמח לקבל פרטים. ערן

רון

New member
היי ערן.

א. אפשר להשיג את הספר בארץ (ראיתי אותו במו עיני), אבל אני לא בטוח שזו מהדורתו האחרונה. אני מבטיח לבדוק היום. ב. אם הם פלצנים, למה אתה צריך את הספר ? ג. הם פלצנים. לפחות בכל מה שקשור ליינות קליפורניה, הם חושבים את עצמם למינימום בורדו, אבל בסופו של דבר, כמו שאמר אינשטיין, הכל יחסי. ד. אם אתה שואל לדעתי (וגם אם לא), הספר נהדר בתור השוואה בין יינות אותה ארץ, ובין שנים שונות. (בין כה וכה לכל ארץ יש בדרך-כלל טועמים אחרים).

ערן24

New member
מלך יקר... (-:

תודה לך ולזיו על התשובות... זיו,לגבי דבריך,חשבתי על לקנות באמזון אבל אם רון אומר שיש בארץ אז למה לי....ולכן רון,אודה לך אם תאמר לי היכן ראית את הספר.... תודה(אני הולך להוריד איזו זוברובסקה..) ערן

רון

New member
המלך הוא עירום

למה מלך ? מי מלך ? מי רוצה להיות מלך ? אז ככה. המצב מסובך. המדריך האולטימטיבי לקניית יין, גם באמזון וגם בברנסאנדנובל עולה 28$ (מדברים על תיאום מחירים וקרטל ? ), אלא מה, מהדורה שביעית מעודכנת תצא באוקטובר 2000, שזה עכשיו, אלא שהיא טרם יצאה. בספר יהיו 1152 דפים (ככה מבטיחים) אותו מדריך, רק במהדורותו השישית, ובאופן מפתיע גם בו יש 1152 דפים עולה בוינו סיגר (קניון עזריאלי, קומה ראשונה) 155 ש``ח. לקנות ? לחכות ? להזמין ? מי אמר שהחיים קלים ? נ.ב אני מהמר שמרוב מספרים בספרות ההודעה תתחרבש. אבל אני לא מחליף למילים כדי לראות אם צדקתי בהימור.

ערן24

New member
מבחינתי אין פה דילמה

אני אקנה את המהדורה השישית.מה כבר יכול להיות חדש שם? אני לא עד כדי כך...אתה יודע.... חוץ מזה,עד שהמהדורה החדשה תגיע לארץ זה יקח שנים,ולהזמין ספר של שמונים מיליון עמודים מארה``ב-בטח יעלה טונות של כסף כי זה ישקול איזה 80 קילו... תודה לך הוד מעלתו, (-: ערן

sasha-cooklin

New member
wine spectator

all the info is pretty much online at www.winespectator.com yeah, they are pretty much a bunch of faltsanim, and are very california oriented...oops i`m talking about myself again :)

למעלה