שאלה

שאלה

אני נוטלת גלולות "דיאנה" עקב אמינוריה. אני אכן מקבלת מחזור סדיר ( מבחינת זמן) אבל חוץ מהיום הראשון שיש לי טיפה דימום שאר הימים פשוט אין לי בכלל דימום. אני מודעת לזה שבד"כ בשימוש ממושך של גלולות הדימום יכול להיות חלש מאוד. אבל הבעיה שאין לי בכלל ... אני מוטרדת שזה לא מזיק.

מיעוט דימום

שלום לך, דימום מועט בזמן לקיחת גלולות הוא לא נדיר. איך היה לפני הגלולות? הייתה לך אמנוריאה מוחלטת או שהיה לך מחזור מפעם לפעם? מה מצאו בבירור גינקולוגי? איך נראית רירית הרחם? אני לא חושבת שיש מקום לדאגה שדווקא הדיאן מזיק לך.

אכן אמינוריאה מוחלטת

לא קיבלתי אף פעם מחזור בלי גלולות. לגבי רירית הרחם - הלוואי והיה לי מושג אחזור עלייך לגבי זה. תודה רבה,

שאלה נוספת

היום קיבלתי תוצאות של טסט הורמונלי שעשיתי . רוב התוצאות הם בגדר נורמה אבל יש מס' בדיקות שהם נמוכות/גבוהות מעל הנורמה. plasma renin activity - 0.83 ( נמוך ) cortison - 1141 ( גבוה מאוד מעל הנורמה) תוכלי בבקשה להסביר לי מה זה אומר. תודה רבה,

עוד תוצאות

שלום לך חיפאית תת 21! הרנין לא אומר דבר מלבד העובדה שהוא לא גבוה, ולא ברור למה זה נשלח כלל. לגבי הקורטיזול, אמנם הרמה גבוהה אך זה צפוי אצל אישה שנוטלת גלולות. כך שאין פה שום דבר ממש מדאיג. אבל כמובן, לא ראיתי אותך ואני לא יודעת על מה חשב מי שבקש את הבדיקות הללו.

למעלה