שאלה

Schnickelfritz

New member
שאלה

אוקי, החלטתי שאני רוצָה סוף סוף ללמוד PHP, אבל יש את הבעיה הקטנה ההיא- אין לי מושג קלוש איך
אז נכנסתי לכמה מהטאגליינס שלכם והיו אתרים שנראה שעוזרים, בעברית, אבל כולם מפנים אותי להתקנת PHP מ php.net, אבל בעמוד ההורדות שלהם, ההורדות לא פועלות (מצורפת תמונה של כמה שניסיתי), הן פשוט מובילות ל The page cannot be found. אז אם תוכלו להגיד לי איפה עוד אני יכולה להוריד את קובץ ההתקנה הזה כדי שאני אוכל להתחיל ללמוד אני אודה לכם מאוד
תודה רבה, חן. נ.ב: הייתי מציעה לכם לעשות דף קישורים, אני חושבת שיש מספיק דבריפ לשים שם וזה בהחלט היה עוזר..

ik5

New member
il.php.net

למשל..... אתה לא צריך מקש ימני על הקובץ כי זה לינק לאתרי מראות שאתה יכול להוריד משם

Schnickelfritz

New member
אני

יודעת שזה אמור להיות לינק לאתרי מראות. אני לא לוחצת על הלחצן הימני, אני סתם לוחצת, אבל זה מוביל אותי ל The page cannot be found...

ik5

New member
מצטער ../images/Emo13.gif לא שמתי לב לפרטים...

ובלי קשר נראה שיש להם שגיאת PHP באתר
מה שמראה שאף אחד/ת לא מושלם/מת

Schnickelfritz

New member
../images/Emo13.gif

הבנתי שיש להם שגיאה, לכן אני שואלת אם יש איזה מקום אחר ממנו אפשר להוריד את זה..

Schnickelfritz

New member
אוקי, הקטע הזה עבד, תודה :)

אבל עכשיו יש את הקטע של Apache או משהו. אני עובדת על פי המדריך הזה ובגלל שאין לי IIS, אני צריכה להוריד Apache, אבל הלינקים שיש שם לא עובדים. יש לך מקום יותר טוב להוריד ממנו?

ik5

New member
דבר ראשון יש סיכוי שכן יש לך IIS

ואת לא יודעת את זה ... אבל אני אוהב את אפצ'י והוא גם יותר מאובטח ככה שאני לפחות ממליץ עליו
אני לא יודע מאיזה כתובת ניסית להוריד אבל הכתובת הזאת: http://httpd.apache.org/download.cgi עובדת בשבילי....

Schnickelfritz

New member
אוקי, מההתחלה.

אני מנסה ללכת ע"פ מדריך ההתקנה הזה, אבל זה לא ממש עובד, כי לא אומרים לי בדיוק מה שאני צריכה להוריד ואיך להתקין את זה כמו שצריך. נניח, אומרים לי להתקין את Apache, אבל הקובץ התקנה דורש ממני לכתוב שם דומיין ו server ואין לי מושג מה אני אמורה לכתוב שם... מישהו יכול לעשות לי את זה מסודר? להגיד לי בדיוק מה אני צריכה להוריד, איך להתקין ומה לעשות עם זה אח"כ (נראה לי שהמדריך ששם לא תואם את מה שיש לי במיוחד..). יש לי Win XP Pro, ד"א. שוב, תודה רבה
אני ממש מתה ללמוד, אבל לא הולך לי
חן.

ik5

New member
תכתבי בתור כתובת

Domain: LocalHost ואת יכולה גם לכתוב את הכתובת 127.0.0.1 (שזה אותו הדבר כמו לכתוב LocalHost). עכשיו לדעתי הדרך היותר פשוטה זה פשוט להתחיל להתקין את אפצ'י ... כמובן להזין את השדות בהתקנה שמתבקשים.... את לא חייבת להזין כתובת אימל של Administrator למרות שרצוי.... אחרי שסיימת להתקין את אפצ'י את יכולה להתקין את PHP.... ד"א יש כל מיני הגדרות שצריך לכוון גם באפצ'י וגם בPHP בשביל להתאים את השרתים בשבילך.. אבל תקראי על זה. עכשיו אם את לא מבינה מה את עושה בדברים כאלו, אני ממליץ להיזהר !!! כי את מתקינה אצלך שרת שדרכו אנשים יכולים להיכנס אלייך.

Schnickelfritz

New member
אז מה אני אמורה לעשות? ../images/Emo4.gif

מצד אחד- אני חייבת שרת בשביל ללמוד PHP, מצד שני זה לא טוב שיש לי אחד.. מה אני אמורה לעשות

kensaggy

New member
מממ..

תתקיני איזה firewall פרטי שיחסום לך את כל שאר הפורטים חוץ מפורט 80..

Schnickelfritz

New member
אם רק הייתי יודעת

איך לעזעזל לעשות את זה...
אני ממש נוטה לוויתור, זה יותר מידי בשבילי, למה אי אפשר לעשות את פשוט כמו HTML?...

ik5

New member
ואיך את מתכוונת להריץ HTML ככה סתם

וחומזה הכול תלוי בכל מיני דברים... אבל השאלה הגדולה למה את צריכה את זה ?

ik5

New member
את צריכה להכיר את הסיכונים של כל

דבר שאת מתעסקת בו. את יכולה גם להפסיק את הריצה של אפצ'י כשאת מסיים להתעסק איתו, אבל את צריכה להבין את כל הדברים מסביב... זה א' ב' של דבר דבר. ולך אין מושג בדברים בסיסים ברשתות כמו "חומת-אש" אני לא אתפלא אם את אפילו עובדת עם חלונות 98 או משהו בסגנון הזה ולא עם סדרת NT... שבנוייה יותר טוב לעבודות כאלו...

Schnickelfritz

New member
אני יודעת מה זה

firewall, אני פשוט לא יודעת לעשות מה שאמרת.. אני משתמשת ב XP. ומה אני יכולה לעשות שאני לא מבינה בזה? לכן אני פה, כדי ללמוד..

למעלה