שאלה...

ענבלולה

New member
שאלה...

יש פרק אחד שג'ק וסאם מתנשקים במלתחה. יודעים במקרה איזה פרק??? איך קוראים לו?

ענבלולה

New member
כן אני זוכרת.. אבל..

היה עוד פרק שהם לא היו משוגעים כאלה.... וגם היו להם בגדים.. חחח יש לך מושג??

אמיר חן

New member
את מתכוונת לפרק שבו כל צוות SG1

עיבד את הזכרון שלו והפכו אותם לעבדים?

kanshoof

New member
יש את הפרק שג'ק וטיאלק

נקלעים ללופ בזמן, ואחרי אמה לופים ג'ק מתחיל לעשות שטויות: לשחק גולף לתוך השער, ללכת על אזרחי בבסיס ו... לדפוק צרפתית לוהטת לסאם.

aשרון

New member
רגע אחד....

אני לא זוכר את החיבוק והנשיקה האלה, מאיזה פרק בדיוק? באיזו עונה, ובאיזה הקשר של העלילה? שרון

ענבלולה

New member
אוף אתם חייבים לדעת.. כאילו אתם יוד

עים הכל על סטארגיייייייייייט!!! זו הסדרה שאנחנו הכי אוהבים..... אתם חייבת לדעת

C L A Y M A N

New member
עינבל

היה פרק שכדור הארץ ועוד 7 כוכבים נתקעו בלולאת זמן שהקדמונים בנו, ובן אדם אחד ניסה לשלוט בה. ואז קולנל אוניל ניצל את המצב והדביר נשיקה לסאם..

The Borg Hugh

New member
אולי את מתכוונת לפרק

שנקרא Window Of Apportunity מהעונה הרביעית, שבו ג'ק וטיאלק נתקעים בלולאת זמן, שרק שניהם מודעים אליה. הוא מנשק אותה בפרק הזה, אבל כמובן שבגלל שהם חזרו שוב על אותם שש שעות, היא לא זכרה את זה.... ?

The Borg Hugh

New member
לא יודע...

זה מה שעלה לי בראש הפרק הזה הוא גם חיקוי של פרק דומה מאוד במסע בין כוכבים - הדור הבא, שבו האנרפרייז תקועה בלולאת זמן, שבכל פעם שהספינה מושמדת, הם חוזרים כמה שעות אחורה... עד שהיא מושמדת שוב וחוזר חלילה, ואז הם שותלים משהו אצל דאטה, כדי שיזהיר אותם מפני הלולאה.

ענבלולה

New member
איך אתם לא יודעים אני בשוק!!!! ולא.

זה לא עם הלולאת זמן... תסתכל על התמונה

The Borg Hugh

New member
אני לא חושב

שג'ק וסאם האמיתיים התנשקו מתישהו... רק כשהם תחת השפעה חייזרית או מיקום מקביל... היה פרק עם קרטר שמגיעה מיקום מקביל, ששם היא הייתה מעורבת רומנטית עם ג'ק שלה והוא מת, ואז היא פתאום רואה שהוא חי ביקום שלנו וקורה שם משהו ביניהם... והיה עוד פרק שבו מישהו (הטוקרה אולי) בוחן אותם בגלאי שקר, והמכשיר מראה שג'ק וסאם משקרים בנוגע לאירוע מסויים. בסוף מתברר שהסיבה שהמכשיר אמר שהם שיקרו היא כי הם לא סיפרו מה הם מרגישים אחד כלפי השני, ובגלל זה ג'ק לא היה יכול לנטוש אותה על הספינה של הגואולד... מאוד מבולבל, עבר הרבה זמן מאז שראיתי את זה בפעם האחרונה....

CommandeRiker

New member
איך קראו לפרק עם הלופ והשטויות?

ראיתי אותו פעם, אבל אני רוצה להתרענן...

digidestined

New member
מצאתי מאיפה התמונה!

בזמן שהם צילמו את הפרק holiday היה איזה כתב על הסט והוא לקח תמונה, אבל זה לא הופיעה בשום פרק.(לצערנו...) והפרק עם הלופ והשטויות(טוב שאמרת עם הלופ אחרת האפשריות היו אין סופיות
) הוא 4x06 ,Window of Opportunity (הקטע האהוב עלי הוא כשהם משחקים גולף וכשג'ק משתגע לגמרי(לא ידעתי שיש כל כך הרבה מילים ל'משוגע'
)

למעלה