שאלה

fox28

New member
שאלה

איך היה המצעד והאם ראיתם שם את עברי ובעלו?

ז י ק ו

New member
המצעד היה מדהים

עברי לא היה שם כי יש לו בערב הופעה גדולה ומיוחדת וההופעה בדום שהיתה אמורה להיות הערב נדחתה לשבוע הבא את בעלו (יניב) ראינו בדוכנים של אגודת הנוער. וד"ש לכל עם ישראל

Liroy26

New member
המצעד היה מצוין!

להפנינג עצמו כבר לא היתה לי סבלנות. החום ועודף האנשים עשו את שלהם. הדבר שהכי אהבתי לראות היה את ארגון תהיל"ה צועד עם שלטים בהמון גאוה. בלי צבעים, נצנצים וגופות חשופים מבחינתי הם היו הדובדבן שבמצעד.

amet

New member
../images/Emo34.gif מצעד הגאווה 2003 ../images/Emo34.gif

אז כאחד שהייתה לו הסתייגות ממצעד גדול וססגוני, החלטתי הפעם ללכת מההתחלה ועד הסוף,לראות, לחוות ,לשמוע,לרקוד ובמיוחד להיות. אני יכול לומר שאני לא מצטער לרגע אחד, זו הייתה חוויה שלא יכולתי לתאר לעצמי, היו אלפי אנשים
כמו שאתם שמים לב. היה כייף לפגוש את רוב הח'ברה ולצעוד רובנו ב-
גדולה אחת. כל החששות מי ייראה אותי? ואולי ייצלמו אותי, פשוט נעלמו עוד מההתחלה צעדתי לי בגאווה מלאה עם חיוך גדול עם הפנים, נהנתי מכל האנשים, מהצבעים, מהמוסיקה ובכלל אני חייב לציין עירית תל-אביב מגיע לה פרס על ההשרעה, על הנכונות, על התמיכה והעזרה, הלכתי פשוט מוקסם לאורך כל המצעד. אחד הדברים שמאוד נהנתי לראות זה את הטרנסג'דרים, וחשבתי לעצמי יוואו איזה קשה זה להיות טרנסג'דר ובכל זאת הם פה, רוקדים רוקדות על המשאיות, מתהלכות על הכביש עם כולם, ו......מלאות בכוח עצום, אני מרגיש שזה נתן לי כוח, הרגשתי שאני נמצא במקום יותר קל להתמודדות - וכאן אני רוצה להודות לכל הטרנסג'דרים שהיו שם. שנה שעברה הייתי במצעד והייתי בהלם תרבות, היום הייתי חלק מאותה תרבות במאה אחוז, רקדתי ברחוב, נופפתי בדגל ונתתי לעצמי לצאת מהארון ליום אחד במלוא מובן המילה. אני גאה בעצמי, גאה בקוקי, גאה בחברים ובקהילה בכלל. היום הבנתי את משמעות המצעד מה שאומר, ששנה הבאה אני יהיה שם שוב ובגדול. רק אהבה, הרבה כוח, שמחת חיים, שנרקוד ונשמח כך לאורך זמן אמן ואמן. וקצת תמונות מהמצעד
תהנו

amet

New member
../images/Emo34.gif מקורי ביותר ../images/Emo13.gif ../images/Emo34.gif

amet

New member
../images/Emo34.gif ים של גאווה ואהבה ../images/Emo34.gif

amet

New member
../images/Emo34.gif יאמי מאמי ../images/Emo34.gif

שמי מותק לא הזלתי ריר באמת
פשוט היה לי חם
שיהיה לכולנו סוף שבוע מלא באהבה ובגאווה

ELP

New member
מוצלח יותר משנה שעברה../images/Emo13.gif

באמת שנהנתי השנה במצעד, אמנם היה חם אבל בעזרת בקבוקי המים שנזרקו מהמשאית של FFF נשארתי רטוב לכל אורך הצעדה, חזרתי הבייתה רטוב, שרוף ואדום יותר מעגבניה, רגליים כואבות אבל היה שווה כל רגע

amet

New member
../images/Emo34.gif משהו למען הסדר הטוב ../images/Emo34.gif

amet

New member
../images/Emo34.gif עכשיו זה יקפוץ ../images/Emo34.gif

בדיוק כמו שעוגי לימד אותי

hatul

New member
גאווה ת"א ../images/Emo178.gif

אקדים ואומר שהיה ממש חם...
קבעתי עם גל שככל הנראה נלך למצעד, אם נוכל להגיע לשם. [אי... גל... תפסיק לנשוך... ואם כבר...] רותם עזר לנו מאוד, בכך שנסענו עם המשאית שלו, יחד עם שתי ידידות שישבו במושב הקידמי, בעוד אני וגל משתרעים לנו במושב האחורי
ומאחורינו בחור המכונה פינקי, שהוא סטרייט המחמד של רותם [ונסע במכונית שלו] הבחור שאני מכנה פינקי הגיע גם הוא אבל לא ממש הודיע לי, אלא מסר ד"ש דרך גל...
קבענו להיפגש עם אלעד בת"א, בכדי שיעזור למי שרוצה להתארגן למצעד. חנינו בספורטק, שזו אגב, נקודת הסיום, בסביבות השעה 11... אלעד איכשהו קיבל את הרושם שאנחנו בגני התערוכה, לפיכך עשה את כל הדרך מגני התערוכה לספורטק, דרך אנלאיודעאיפה, כשגל ורותם מנסים לכוון אותו. בנתיים הסתובבנו בדוכנים, קנינו מזכרות, והיכרנו שם מוכרת חביבה שמכינה פרפרים ודברים חביבים מעץ, וגל גם הצליח לריב עם הידידות של רותם. כשאלעד הגיע, הוא מאוד התרגש או משהו. ואז הוא איפר את רותם, וכאלה... לבשנו בגדים מזעזעים - גל לבש חולצת רשת שהוא קנה לי, אני לבשתי חולצה שקניתי למצעד בחיפה, וכן הלאה... חיפשנו איך להגיע לכיכר רבין, הבחורה עם הפרפרים [בראש] הציעה לנו לתפוס אוטובוס או מונית [אלעד ממש חיכה למוניות], ואחרכך הציעה שנלך ברגל את כל המסלול
הגענו חצי מעולפים לכיכר רבין, ושם חיכינו למשאית שהבחורה עם הפרפרים אמרה שניסע עליה. כן... כמובן... חיכינו, עד שרותם אמר [ובצדק] שכדאי לפגוש ידידים
הלכתי גם עם גל, פגשנו את לאקי בוב, לירונר, גלעד יא, פאלקור28, יואבון, נשמה, שרימפי [יחד עם חברו ועם שלט "גאוה
צעירה"], גרינבירד, ידידים מהקבוצה הג' יפאית, ועוד. עלינו למעלה לשמוע נאומים או משהו, ומשם ירדנו לכביש. הייתה אמורה להיות משאית של
[כמובן...] וכשלא הגיעה, אני וגל התחלנו לצעוד... את רותם וכל החבורה לא ראיתי עד הספורטק... אני צועד די עייף, וגל רוקד, מפזז, משתולל עם הדגל
... ממש באקסטזה הבחור
, כמו שראיתי בעיקר אצל חסידי חב"ד, כך שכיניתי אותו "חבדניק"
. באחת העצירות פגשנו את גיא 1974 [שנראה לי מוכר או משהו], ואת אמט, [ניסינו לתאם קודם להיפגש, וכמו שאמט אמר - לא צריך סלולארי כשהולכים בדרך האהבה]. הלכנו קרוב למשאית של הדום וגם לפניה, ונראה לי שצולמנו מכל מיני כיוונים. בין השאר גם הלכנו מתחת לדגל
גדול, וזה היה מרענן
כשהגענו לרחבת הספורטק [סוף סוף...
קנינו שוב שתיה - בקבוק קטן 10 ש"ח
ופשוט התמוטטתי על הדשא, בזמן שגל מסתובב לו. רותם וחבורתו התפזרו גם כן. גל חזר לראות איפה אני כשהייתי עדין עייף, וכשסיימתי לנוח, חיפשתי אותו, והוא שמע לקריאתי האילמת
טיילנו בין הדוכנים, קיבלתי הודעה מסטפן 10, שמסתובב גם הוא, ופגשנו גם את סימז, ואת שלמה, שנעלב מזה שכמעט ולא הזכרתי אותו במצעד בחיפה. [ובכן - שלמה הוא בחור חביב ביותר, שגר במעלות, גבוה, מוצק, עם שיער שחור, חיוך חמוד, ומכונית (שזה יתרון גדול בימינו...
)] טיילנו עוד קצת, ובשעה 14:30 בערך, לפני שהתחיל האירוע הגדול, רותם וחבורתו החליטו שזהו, נוסעים. הלכנו למשאית של רותם, ונסענו חזרה צפונה. בחיפה עצרנו למנוחה, ורותם הוריד את ידידותיו [אלעד עבר קדימה], ואחר הסיע אותי ואת גל לביתי בעכו [המון
] ומשם את אלעד לביתו. בבית שמתי הקלטה לתוכניות הגאווה בערוץ +YES ואחרכך התמוטטנו על המיטה... מאוחר יותר הייתה לנו שיחה מלבבת עם סטפן, ועוד. צילמתי כמה תמונות, אפתח אותן בקרוב... באופן אישי אני מציע לעשות מצעד/מפגש/וואטאבר בימים קרירים יותר...

למעלה