גאווה ת"א ../images/Emo178.gif
אקדים ואומר שהיה ממש חם...
קבעתי עם גל שככל הנראה נלך למצעד, אם נוכל להגיע לשם. [אי... גל... תפסיק לנשוך... ואם כבר...] רותם עזר לנו מאוד, בכך שנסענו עם המשאית שלו, יחד עם שתי ידידות שישבו במושב הקידמי, בעוד אני וגל משתרעים לנו במושב האחורי
ומאחורינו בחור המכונה פינקי, שהוא סטרייט המחמד של רותם [ונסע במכונית שלו] הבחור שאני מכנה פינקי הגיע גם הוא אבל לא ממש הודיע לי, אלא מסר ד"ש דרך גל...
קבענו להיפגש עם אלעד בת"א, בכדי שיעזור למי שרוצה להתארגן למצעד. חנינו בספורטק, שזו אגב, נקודת הסיום, בסביבות השעה 11... אלעד איכשהו קיבל את הרושם שאנחנו בגני התערוכה, לפיכך עשה את כל הדרך מגני התערוכה לספורטק, דרך אנלאיודעאיפה, כשגל ורותם מנסים לכוון אותו. בנתיים הסתובבנו בדוכנים, קנינו מזכרות, והיכרנו שם מוכרת חביבה שמכינה פרפרים ודברים חביבים מעץ, וגל גם הצליח לריב עם הידידות של רותם. כשאלעד הגיע, הוא מאוד התרגש או משהו. ואז הוא איפר את רותם, וכאלה... לבשנו בגדים מזעזעים - גל לבש חולצת רשת שהוא קנה לי, אני לבשתי חולצה שקניתי למצעד בחיפה, וכן הלאה... חיפשנו איך להגיע לכיכר רבין, הבחורה עם הפרפרים [בראש] הציעה לנו לתפוס אוטובוס או מונית [אלעד ממש חיכה למוניות], ואחרכך הציעה שנלך ברגל את כל המסלול
הגענו חצי מעולפים לכיכר רבין, ושם חיכינו למשאית שהבחורה עם הפרפרים אמרה שניסע עליה. כן... כמובן... חיכינו, עד שרותם אמר [ובצדק] שכדאי לפגוש ידידים
הלכתי גם עם גל, פגשנו את לאקי בוב, לירונר, גלעד יא, פאלקור28, יואבון, נשמה, שרימפי [יחד עם חברו ועם שלט "גאוה
צעירה"], גרינבירד, ידידים מהקבוצה הג' יפאית, ועוד. עלינו למעלה לשמוע נאומים או משהו, ומשם ירדנו לכביש. הייתה אמורה להיות משאית של
[כמובן...] וכשלא הגיעה, אני וגל התחלנו לצעוד... את רותם וכל החבורה לא ראיתי עד הספורטק... אני צועד די עייף, וגל רוקד, מפזז, משתולל עם הדגל
... ממש באקסטזה הבחור
, כמו שראיתי בעיקר אצל חסידי חב"ד, כך שכיניתי אותו "חבדניק"
. באחת העצירות פגשנו את גיא 1974 [שנראה לי מוכר או משהו], ואת אמט, [ניסינו לתאם קודם להיפגש, וכמו שאמט אמר - לא צריך סלולארי כשהולכים בדרך האהבה]. הלכנו קרוב למשאית של הדום וגם לפניה, ונראה לי שצולמנו מכל מיני כיוונים. בין השאר גם הלכנו מתחת לדגל
גדול, וזה היה מרענן
כשהגענו לרחבת הספורטק [סוף סוף...
קנינו שוב שתיה - בקבוק קטן 10 ש"ח
ופשוט התמוטטתי על הדשא, בזמן שגל מסתובב לו. רותם וחבורתו התפזרו גם כן. גל חזר לראות איפה אני כשהייתי עדין עייף, וכשסיימתי לנוח, חיפשתי אותו, והוא שמע לקריאתי האילמת
טיילנו בין הדוכנים, קיבלתי הודעה מסטפן 10, שמסתובב גם הוא, ופגשנו גם את סימז, ואת שלמה, שנעלב מזה שכמעט ולא הזכרתי אותו במצעד בחיפה. [ובכן - שלמה הוא בחור חביב ביותר, שגר במעלות, גבוה, מוצק, עם שיער שחור, חיוך חמוד, ומכונית (שזה יתרון גדול בימינו...
)] טיילנו עוד קצת, ובשעה 14:30 בערך, לפני שהתחיל האירוע הגדול, רותם וחבורתו החליטו שזהו, נוסעים. הלכנו למשאית של רותם, ונסענו חזרה צפונה. בחיפה עצרנו למנוחה, ורותם הוריד את ידידותיו [אלעד עבר קדימה], ואחר הסיע אותי ואת גל לביתי בעכו [המון
] ומשם את אלעד לביתו. בבית שמתי הקלטה לתוכניות הגאווה בערוץ +YES ואחרכך התמוטטנו על המיטה... מאוחר יותר הייתה לנו שיחה מלבבת עם סטפן, ועוד. צילמתי כמה תמונות, אפתח אותן בקרוב... באופן אישי אני מציע לעשות מצעד/מפגש/וואטאבר בימים קרירים יותר...