סליחה, איזה שקר?
F feisa New member 26/6/03 #13 לטובתך, בואי לא נכנס לזה שוב ואם את באמת לא זוכרת דפדפי קצת אחורה ותזכרי לבד
L lilithmm New member 26/6/03 #14 לוקחת את המילים שלי בחזרה כן מורדמים 100000 ואפילו יותר, וזה היה כתוב בעיתון ואני מחפשת את זה.
F feisa New member 27/6/03 #27 ואני לתומי חשבתי שאסור לפרסם מספרי טלפון בפורום... או אולי יש חוקים לכולם וחוקים לחוד ללילית שגם מנבלת את פיה כלפי מי שלא פועל איך שהיא חושבת שצריך לפעול...
ואני לתומי חשבתי שאסור לפרסם מספרי טלפון בפורום... או אולי יש חוקים לכולם וחוקים לחוד ללילית שגם מנבלת את פיה כלפי מי שלא פועל איך שהיא חושבת שצריך לפעול...
L lilithmm New member 27/6/03 #29 איפה ניבולי פה? אם התחלק לי אני מתנצלת. בקשר לגברת גלי, אכן קיללתי, אבל היא שקרנית.
F feisa New member 27/6/03 #30 אני לא מאמין לילית התנצלה. הלכתי לבדוק אולי יש חמור לבן על הדשא (באמת שמעתי אתמול נעירות של חמור) אבל אין... המשיח עדיין לא הגיע. למה גלי שקרנית?
אני לא מאמין לילית התנצלה. הלכתי לבדוק אולי יש חמור לבן על הדשא (באמת שמעתי אתמול נעירות של חמור) אבל אין... המשיח עדיין לא הגיע. למה גלי שקרנית?