שאלה

danazi

New member
שאלה

הכלבה שלי המליטה גור אחד לפני שבוע וחצי בערך ועכשיו יורד לה דם אמ...... למה?

lilithmm

New member
דנה חמודה

למה נתת לכלבה שלך להמליט? לא מספיק שבכל שנה מומתים בארץ כ-100000 כלבים, היית חייבת לייצר עוד כלבים מסכנים עם עתיד שחור? מה היית עושה עם אישה שהיו צריכים להוולד לה תאומים ויצא רק אחד ועכשיו היא מדממת? רוצי איתה לוטרינר ואל תשכחי לקבוע תור לעיקור.

danazi

New member
היא המליטה כי רצינו יש לה בן זוג

קבוע ונולד לנו רק גור אחד והוא ישאר איתנו ונטפל בו ולידה קודמת היא ילדה 8 וכולם נמצאים במקומות טובים נראה לך שהיינו סתם נותנים לה להמליט הם היא הייתה נכנסת מסתם כלב ברחוב? היא והכלב שלנו בתוך החצר אי אפשר להיכנס או לצאת משם רק לטיולים הם יוצאים וחוץ מזה מה זה קשור עכשיו? שאלתי למה הכלבה שלי מדממת

lilithmm

New member
מעניין מאוד

האנשים שאומרים לי שהם מסרו את הגורים של הכלבה שלהם לאנשים טובים מאוד באמת מאוד נחמדים. אני גם פוגשת אח"כ את כל הכלבים שנמסרו לאנשים טובים מאוד אצל אותו וטרינר שמטפל בכולם. עשית לאחרונה סבב ובדקת היכן נמצא כל אחד מ-8 הגורים של הכלבה שלך? התשובה שלי כנראה לא היתה מספיק ברורה בשביל אחת כמוך, אז הנה לך תשובה מופשטת: יכול להיות שנשארו לה גורים ברחם שנרקבו בינתיים ומכאן הדימום. רוצי לוטרינר וקבעי תור לעיקור (חוץ מהבדיקה כמובן).

מייקלס

New member
סתם רעיון - להתקשר לוטרינר ??????

ייתכן ומדובר בהפרשה נורמלית, וייתכן ולא. רק הוטרינר שלך ידע בודאות.

lilithmm

New member
ד.א.

גם החלאות שזרקו את הגורים בשקית ניילון לפח הזבל באבן יהודה אמרו שה ם מסרו את הגורים לבתים טובים מאוד. זה מה שאבא היה מספר לילדים אחרי שהוא שם את הגורים חיים בפח אשפה.

danazi

New member
טוב תקשבי לי

אני לא הולכת עקר אותה ובאמת נראה לך שאני ישים גור בשקת? נו באמת איזה בנאדם יכול לעשות דבר כזה את רוצה לאמיני את לא רוצה אל תאמיני מה את מטנפלת כאילו הרגתי מישהו כולה הכלבה שלי המליטה

kees

New member
יש לי חדשות בשבילך - את לא היחידה

שאוהבת כלבים!!! או בכלל בעלי חיים את לא היחידה שלא תשים גורים בשקית יש עוד איזהאדם או שניים לפחות שינהגו כמוך וכן אפשר לתת לכלבה להמליט ובכל זאת לאהוב אותה אהבת נפש!!! וכן אפשר לדאוג למצוא לגורים בתים טובים ולהיות בקשר עם הבעלים החדשים זה אפשרי למרות שקצת קשה לך להאמין!!! אז חיסכי מאיתנו את ההרצאות האלו על 100000 כלבים במיכלאות נכון יש בהם גם דזעיים אבל הם בטח לא הרוב. ואני מצטרפת לדעת פייסה שהמספר מצוץ מהאצבע גם אם היה כתוב - כמה דברים כתובים שאין בהם שום שמץ של אמת אלא הם נועדו לצורך פרובוקציה????????????? אז די כבר!! מי שרוצה כלב גזעי אינו נגד כלב מעורב לעומת זאת את נגד הכלבים הגזעיים - איזו גזענות לשמה!!!

lilithmm

New member
פרובוקציה

פרובוקציה ע"פ הנתונים הרשמיים שמגיעים מהסגרים עירוניים למשרד החקלאות. חוץ מהפרובוקציה הרשמית הזו, יש עוד פרובוקציות של כלבים שמתים ברחובות ממחלות, מגיעים למעבדות ניסויים, מתים מהתעללות ומרעב, מורדמים אצל וטרינרים פרטיים ועמותות. איפה הפרובוקציה?

lilithmm

New member
יש עכשיו עיקורים מוזלים!

בין 200-350 שח תלוי בגודל הכלבה ובאזור המגורים שלכם.

DannielR

New member
אני חייבת להגיב ואני לא רוצה לפגוע

את קצת מגזימה בתגובה שלך פה אני מבינה אותך וגם אוהבת כלבים וכואב לי על כל כלב שקורה לו משהו נוראי כמו לזרוק גורים או כל דבר דומה, אבל הבחורה החליטה שהיא רוצה שהכלבה שלה תמליט וזאת ההחלטה שלה! אם היא כתבה שהגורים שלה נמצאים במקומות טובים והיא באמת אוהבת כלבים אז כנראה שהם במקומות טובים. את ירדת עליה קצת יותר מידי. ועם כל הכאב על מה שקורה את צריכה לרסן את התגובות שלך דניאל.

lilithmm

New member
סליחה, במי בדיוק את לא רוצה לפגוע?

התגובה שלי מוגזמת לנוכח 100000 כלבים שמתים בסבל בכל שנה במדינת ישראל בגלל אנשים בלתי אחראיים כמו הכותבת? זו החלטה שלה שהכלבה שלה תמליט, אולי תחשבי על הגורל האכזר שמחכה לגורים? היא כתבה שהגורים נמצאים במקומות טובים, כי זה מה שהיא זוכרת כשהיא מסרה אותם, דבר מאוד נאיבי לחשוב. שתפסיק להתעלם מהמציאות ותבדוק היכן הכלבים נמצאים היום. אם היא באמת אוהבת את הכלבה שלה שתעקר אותה כבר. בשביל הכלבה זה לא סבל להמליט כל פעם?? תחשבו קצת, אנשים!

danazi

New member
ואני יודעת איפה הגורים אם לא איכפת

לך ואני רואה אותם המון והם נורא יפים ותתפלאי לא מכרתי אותם פשוט נתתי אותם לאנשים שאני מכירה וסומכת

lilithmm

New member
אז בשביל מה לעשות עוד גורים???

גם בשביל הכלבה שלך העיקור בריא מאוד, חוסך מחלות, סרטן בעטינים וברחם. אני מאוד מקווה שלא ישבר לך הלב כשתראי את אחד מהגורים של הכלבה שלך ברחוב.

danazi

New member
אין סיכוי שאני יראה ואת אלה שמסרתי

הם כבר לא ממש גורים הם בגודל טנק! איזה חמודים

lilithmm

New member
אני מקווה שאת צודקת

הבעייה היא שיכול להיות שאחד מהאנשים שקיבלו ממך גורה יתנו לה להמליט ולא יחפשו בתים לגורים...זה סיפור שנגמר רע מאוד.

lilithmm

New member
נכון

אחרי שהתנדבתי שנה בהסגר ומעל לשנה בעמותה אני בהחלט פרנואידית כשדובר בחיים.

feisa

New member
היי דנזי

דימום של כלבה מאזור הבושת הוא בהחלט נורמלי עד שלושה שבועות אחרי ההמלטה. בד"כ אלו שאריות שיליות וכו'. בד"כ רואים את הדימום ככתמים אדומים כהים עד חומים בשתן של הכלבה. אם הכלבה נראית לך במצב רוח טוב והיא אוכלת בצורה נורמלית אז אני לא הייתי דואג. אם משהו נראה לך לא בסדר כמו התנהגות, חוסר תיאבון, אפטיה, ריח רע (בעיקר מהבושת) וכו' רוצי לוטרינר. יחד עם זה אם את לא בטוחה אין תחליף לעיצה של איש מקצוע כמו וטרינר. אהה וחשוב! תתעלמי מההודעות של לילית. היא לא אשה רעה. הכוונות שלה טובות אבל הדרך והשקרים קצת פחות.

למעלה