שאלה... זה נכון שאסור לנהוג עם משקפי שמש?
« «Spider» New member 23/6/03 #2 למה אסור? אני עושה את זה כל הזמן והמורה לא מעיר לי על זה אבל אני לא בטוח אז תחכה לתשובה של מישהו שיודע
למה אסור? אני עושה את זה כל הזמן והמורה לא מעיר לי על זה אבל אני לא בטוח אז תחכה לתשובה של מישהו שיודע
פ פהpumiky New member 23/6/03 #5 עדיף לנהוג עם משקפיי שמש כשיש שמש...ככה אתה לא צריך כל הזמן להתעסק עם הצילונים...
N NBGirl New member 24/6/03 #7 לנהוג מותר עם משקפיים.. אבל יש משהו שאמרו לי, שאני לא יודעת אם זו הנפצה, אבל שבטסט אסור להיות עם משקפי שמש, כדי שהבוחן יוכל לראות אם מסתכלים במראות וכד'.
לנהוג מותר עם משקפיים.. אבל יש משהו שאמרו לי, שאני לא יודעת אם זו הנפצה, אבל שבטסט אסור להיות עם משקפי שמש, כדי שהבוחן יוכל לראות אם מסתכלים במראות וכד'.
N NBGirl New member 24/6/03 #9 יווו זה הכי מעצבן בעולם ! כל שיעור המורה שלי העיר לי על זה שאני לא מזיזה מספיק את הראש..
Z zagzagzag New member 25/6/03 #10 אני נהגתי בטסט עם משקפי שמש ועברתי צריך פשוט להזיז את הראש כדי שהטסטר ידע שאתה מסתכל
T TNFAN New member 25/6/03 #11 רצוי אם התנאים נסבלים לא לנהוג בטסט עם משקפי שמש, זה לא כזה סיפור כולה להוריד אותם ל15 דקות, זה שווה את זה
רצוי אם התנאים נסבלים לא לנהוג בטסט עם משקפי שמש, זה לא כזה סיפור כולה להוריד אותם ל15 דקות, זה שווה את זה