שאלה!

Fozzie

New member
שאלה!

איפה אני משיגה את התוכנה שמכינה סקינים לסימס...????

Fozzie

New member
הקפצה...

adva g

New member
תשובה

אפשר להוריד את התוכנה דרך האתר הרשמי של הסימס ומכל מני אתרים, נראה לי אפילו מהאתר הישראלי החדש, של חלק מחברי הפורום.

Fozzie

New member
../images/Emo13.gif

אפשר כתובות של האתרים הישראלים? ותוכל לאמר לי איפה באתר הרישמי מכיוון שחיפשתי אבל לא בדיוק מצאתי...

האתר הישראלי של הפורום

בניית האתר עוד לא הסתיימה לכן לא נפרסם את הכתובת ביינתים (לפחות לא רשמית
), אבל הנה הלינקים לתוכנות מתוך השרת שלנו: תוכנה ליצירת פנים של סימים תוכנה ליצירת אנשים

olaly

New member
אממ... הודרתי את התוכנה לאנשים..

אבל איך משתמשים בזה?!!

Fozzie

New member
היא

בכלל לא עובדת אצלי... יש לי חלונות אקס פי וכל ההתקנה הכלה יופי אבל כשאני מעלה את התוכנה זה עף... אז ניסיתי להוריד מהאר תוכנה וכל מה שהם אומרים זה למעשה לייצר על הטקסטורה של הסקין...

Fozzie

New member
לפי הצעת

האתר של הסימס.. הנה סקין ראשון שהכנתי...

Fozzie

New member
יש אולי

עוד קישור שממנו אפשר להוריד את התוכנה הזאת? או יותר פשוט.. איך קוראים לתוכנה?????? אני אנסה להוריד אותה ...

תשובות

לתוכנות קוראים FaceLift Gold The Sims MakeOver, ד"א נשמח לדעת למה אתה לא מוריד את התוכנות מהקישורים דרך השרת שלנו. ואם תוכל לשלוח לנו את הסקין ל[email protected] ע"מ שנוכל להוסיף אותו לאתר זה יהי מצויין, כמובן שיינתן הכרדיט המתאים ליוצר האובייקט/סקין/בית.

Fozzie

New member
אנוכי בת :)

משום מה התוכנה עפה י וחשבתי שאם אני אוריד מהאימיול או ממקום אחר אולי שמה זה לא יעוף.... מקווה... ובשמחה אלח את הסקין.. :)

../images/Emo52.gif על הטעות ../images/Emo140.gif

אנחנו כבר מעלים את הסקין, והתוכנה תעוף מכל מקום שתורידי אותה כל עוד יש לך XP
.

Fozzie

New member
Windows 2k

האם התוכנה תרוץ על מערכת ההפעלה המצוינת windows 2000 ? או שהיא מיועדת רק ל 9X ??

Adi McFadden

New member
אמממ אני לא מצליחה

להשתמש בתוכנה.. יש מצב שמישהו יוכל לעזור לי!?

למעלה