שאלה

ayakov

New member
שאלה

אני בטוח שכולכם כבר מותשים מהבגרויות האלה ומתים שכל זה יסתיים ובטח יש כאלה שרוצים לנסוע לאנשהו אחרי שכל זה נגמר ולפני הצבא והטירונות אז רציתי לדעת לאן אתם ממליצים לנסוע ואיפה ניתן להשיג מחירים וחבילות נוחות שיתאימו לנו ושלא ישחטו אותנו במחירים

Anna Karenina

New member
זה ממש תלוי...

אין תשובה אחת, זה תלוי ביעד שאליו אתה רוצה לנסוע, פרק זמן, תאריכים... אתה פשוט צריך לבדוק ולהתעניין, כי באמת שאין תשובה החלטית לזה. אני אישית ממליצה על יוום או קפריסין, סולידי ופשוט, ואח"כ, אם נשאר כסף וכוח, (וחברים שעוד לא התגייסו..) טיול קצת לאילת או לצפון. טיול נעים...

ayakov

New member
תודה

זה ברור שזה תלוי בכל אחד אבל רציתי גם לדעת איפה אפשר להשיג חופשות כאלה לקפריסין למשל במחירים סבירים כי זה מה שהכי חשוב, אפילו יותר מהיעד שאליו נוסעים

ayakov

New member
דרך אגב, לא חייבים קפריסין, פשוט

רציתי לדעת איפה אפשר להשיג מחירים שיתאימו לתקציב נמוך אבל עדייו שיכללו את הכל

אני נוסעת לסיני!!!!

הכי שווה שם בעולם! והמחירים סבירים!!! והטיול שלי של אחרי הצבא...אני מקווה יהיה ג'מייקה!

HoNeYyYy

New member
לדעתי המקומות הכי מתאימים

הם יוון/קפריסין/סיני כי אחריי 12 שנות לימוד מזעזעות ובמיוחד אחרי תקופת בגרויות מעיקה רוצים רק לתפוס ראש וזה גם לא יקר בכלל

shirakl

New member
אני והחבר שלי מתכננים בקרוב

נסיעה ליוון
זה נראה לי הכי כיף והכי זול, לא

ayakov

New member
אני רואה

שרובכם מתכננים לנסוע ליוון אבל אני דווקה שמעתי שממש משעמם שם

ayakov

New member
מה

אף אחד לא יכול לעזור בעניין של מחירים וכאלה??

Levos

New member
תורכיה זה זול ודי מעניין

אני חושב לנסוע לשם בעצמי בקרוב. ניתן לקנות טיסות ולינה (במלון על רמה) במחיר נמוך של 300$

CANDY MAN

New member
נראה לי ששכחתם את עיר הקודש!

אמסטרדאם כמובן!!!! גראס חוקי, ללא הגבלה ובמחיר מצחיק! כל היום להיות בסוטול, כל לילה ללכת למסיבות ואם מוצאים דיל ממש טוב אז אפשר להיות שם ב-500 דולר למשך שבוע! תגידו מה שתגידו, אמסטרדאם זה המקום לשמיניסטים! אם אסור לנו בארץ, אז לא לנסות את זה בחו"ל?

Ka Dargo

New member
אוי אמסטרדם...

*לקרוא את השיר לפי השיר של "נוער שוליים" אני כנראה יגיע לשם, אבל בעוד הרבה זמן (מעכשיו), בסביבות אוקטובר אחרי שאני יעשה טיפ'לה כסף לממן את עצמי שם

ayakov

New member
על תורכיה

תאמת גם אני חשבתי וזה באמת לא יקר אבל אמסטרדם נראה לי קצת יותר מידי יקר לא?

CANDY MAN

New member
זה יקר יחסית כמובן...

מפני שזה יוצא סה"כ כולל הכל בערך 2500 שקל ואת הסכום הזה ניתן לעשות אפילו בשלושה שבועות (תלוי במשכורת).... אז כמובן שצריך לקרוע את התחת קצת וצריך לעבוד הרבה שעות אבל אם אתם רוצים להנות אז להנות כבר עד הסוף!

למעלה