שאלה..

sivan860

New member
שאלה..

איך מתנהגים כשאני מגיעה לתמרור תן זכות קדימה ויש לי קו עצירה? אני צריכה לעצור? לעביר הילוך?

Woogyman

New member
../images/Emo110.gif

עוצרת בקו ומתקדמת לשדה ראיה. (רצוי לפני העצירה להוריד הילוכים כדי להגיע באיטיות יחסית ולא בעצירה פתאומית, וגם כדי לא להלחיץ את הטסטר ולקבל בלימה שתדביק אותך לשמשה :).

../images/Emo26.gif

אם הטסט שלך היה היום אז - איך היה
ספר חוויות
ואם הוא מחר-ב
ה
צ
ל
ח
ה

../images/Emo26.gif

ב
ה
צ
ל
ח
ה
אני יודעת שקל להגיד וקשה לבצע אבל - אל תלחץ
זאת אומרת לא יותר מידי
כולם לחוצים לפני טסט..אם הקלאץ' רועד לך באמצע הטסט אל תדאג..זה קורה להרבה אנשים (כמוני
) בכל מקרה..אני מקווה שיהיה לך בוחן נחמד ולא מלחיץ, בוחן הוגן (ועדיף חתיך אם יש לך מצלמה
) וספר לנו אחרי הטסט איך הלך לך בהצלחה

Woogyman

New member
תודה לשניכם :) ../images/Emo110.gif

ובטוח תרעד לי הרגל. גם בטסט הפנימי רעדה :) בואו נקווה שאני לא אצטרך לעשות זינוק בעליה ואני אהיה במצב טוב.

Woogyman

New member
טעות שלי - ../images/Emo110.gif

חשבתי שדיברת על תמרור עצור, שבו חובה לעצור. בתמרור זכות קדימה יורדים לראשון (אלא אם יש שדה ראיה ממש טוב) ומתקדמים לאט לאט כדי לבדוק מה קורה.

be_roo

New member
אין חובת עצירה במקרה זה

הקו נמצא שם רק כדי לציין את המקום שבו יש לעצור במידה ויש צורך. אם את מתקרבת לצומת ורואה עוד לפני שעצרת שהיא פנויה ושכניסתך לא תפריע לאיש, את יכולה להמשיך לנסוע. אם אין שדה ראיה מספיק או שיש רכב מתקרב שצריך לתת לו זכות קדימה, זה המקום המתאים לעצור. שינוי ההילוך הוא תוצר לווי של שינוי המהירות, כשמתקרבים לצומת יש להאט למהירות כזו שתאפשר לך לפעול בכל מקרה, בין שלעצור ובין שלהמשיך לנסוע, ההילוך צריך להתאים למהירות, אם האטת מאוד, הורידי הילוך, אם עצרת, העבירי לראשון.

למעלה